ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κάγκελμαχερ, ο νέος προτεινόμενος

Gary KAGELMACHER -  - 04.02.2013 - Arles Avignon / Monaco - 23eme journee de Ligue 2 - Photo : Jean Paul Thomas / Icon Sport
Gary KAGELMACHER - - 04.02.2013 - Arles Avignon / Monaco - 23eme journee de Ligue 2 - Photo : Jean Paul Thomas / Icon Sport JEAN PAUL THOMAS / ICON SPORT

Ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός της Μονακό, Γκάρι Κάγκελμαχερ, φέρεται να είχε επαφή με άνθρωπο του Παναθηναϊκού και να συζήτησαν την προοπτική να συνεργαστούν.

Ο κεντρικός αμυντικός Γκάρι Κάγκελμαχερ είναι το νέο όνομα που προστέθηκε στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού την Παρασκευή 20/6.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο αθλητικός Τύπος, ο 26χρονος στόπερ και ο ατζέντης του φέρονται να είχαν επαφή με άνθρωπο του Παναθηναϊκού πριν από μερικά 24ώρα και συζήτησαν την προοπτική να συνεργαστούν.

Δεν έγινε γνωστή η κατάληξη της συνάντησης, όμως απ' ότι αναφέρεται ο Κάγκελμαχερ είναι ένας από τους παίκτες οι οποίοι εξετάζονται από τον Νίκο Νταμπίζα.

Ο Κάγκελμαχερ ανήκει στη Μονακό, όμως έχει ειδοποιηθεί ότι δεν υπολογίζεται και παραχωρείται χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα, αρκεί να έχει συμφωνήσει ο ίδιος με την ενδιαφερόμενη ομάδα. Για αυτό ο μάνατζερ του δραστηριοποιείται ώστε να βρει ένα συμβόλαιο για τον πελάτη του και προσέγγισε τον Παναθηναϊκό, μεταξύ άλλων.

Ο Κάγκελμαχερ έχει γεννηθεί στις 21 Απριλίου του στο Μοντεβίδεο της Ουρουγουάης, αλλά οι γονείς του έχουν γερμανικές ρίζες και είναι κάτοχος γερμανικού διαβατηρίου. Αναδείχθηκε στη Ντανούμπιο και από το 2007 έως το 2009 αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης, κάνοντας μία συμμετοχή στην πρώτη ομάδα.

Στο ρόστερ της Μονακό εντάχθηκε το 2012 και την πρώτη σεζόν ήταν βασικός, συμβάλλοντας στην άνοδο στο Σαμπιονά από τη δεύτερη κατηγορία. Ωστόσο, πέρυσι παραχωρήθηκε στη Βαλενσιέν και πριν λίγες μέρες ενημερώθηκε ότι μπορεί να αποχωρήσει.

Διάψευση από την ΠΑΕ

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός κινήθηκαν άμεσα στα δημοσιεύματα για τον Κάγκελμαχερ και τόνισαν ότι ο ποδοσφαιριστής δεν απασχολεί τον Παναθηναϊκό και δεν έχει γίνει κανένα ραντεβού με τον ίδιο ή τον εκπρόσωπο του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ