ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιωαννίδης: "Σοβαροί μην την πατήσουμε"

Ιωαννίδης: "Σοβαροί μην την πατήσουμε"
INTIME SPORTS

Να μην υποτιμήσουν την Δόξα Δράμας και χάσουν βαθμούς όπως άλλες ομάδες τόνισε με δηλώσεις του ο Ιωαννίδης. Διαβάστε τι είπε ο αμυντικός για τον δρόμο προς τον τίτλο.

Ο Γιώργος Ιωαννίδης επέστρεψε στο βασικό σχήμα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του όποτε χρειαστεί, όπως ο ίδιος επεσήμανε.

Ο αμυντικός του "τριφυλλιού" μιλώντας στην Nova αναφέρθηκε στο "διπλό" στους Ζωσιμάδες αλλά και το προσεχές ματς με την Δόξα Δράμας, χτυπώντας "καμπανάκι" μην πάθουν στον Παναθηναϊκό ότι και άλλοι σύλλογοι που υποτιμούσαν τους Δραμινούς.

Αναλυτικά όσα είπε ο μπακ του "τριφυλλιού":

- Για την νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα...

" Είναι μια σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα και σε ένα δύσκολο παιχνίδι, έτσι όπως εξελίχθηκε. Ήμασταν σοβαροί και είναι σημαντικό που καταφέραμε να πάρουμε εδώ μια τέτοια νίκη".

- Για τον αγώνα απέναντι στην Δόξα Δράμας...

" Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και αυτό. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, σίγουρα είμαστε καλύτεροι από τη Δόξα, αλλά πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και αγωνιστικότητα για να καταφέρουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πάντα πρέπει να δείχνουμε πείσμα σε όλα τα παιχνίδια. Δύσκολο ματς. Η Δόξα έχει καταφέρει απέναντι σε δυνατές ομάδες να κόψει βαθμούς, ελπίζω να μην γίνει το ίδιο και με εμάς. Να είμαστε σοβαροί για να μην την πατήσουμε κι εμείς. Ο κόσμος πάντα είναι στο πλευρό μας και περιμένουμε σε άλλο ένα παιχνίδι να μας βοηθήσει".

- Για την προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος...

" Το πρωτάθλημα θα κριθεί στα επόμενα παιχνίδια και κυρίως στα ντέρμπι κατά τη γνώμη μου. Θα χρειαστεί να μην σπαταλάμε βαθμούς στα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια και αυτό είναι σημαντικό για να καταφέρουμε να βγούμε πρωταθλητές. Δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα στο τέλος, αν είμαστε σοβαροί και συνεχίσουμε την καλή μας πορεία και δείχνουμε το καλό μας πρόσωπο σε κάθε παιχνίδι".

- Για την αγωνιστική του απόδοση...

" Περιμένω κάθε στιγμή. Όποτε και αν με χρησιμοποιήσει ο προπονητής, οφείλω να είμαι έτοιμος και νομίζω ότι το δείχνω όταν αγωνίζομαι. Από εκεί και πέρα, εξαρτάται από τον προπονητή, πότε θα με χρησιμοποιήσει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ