ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ισόπαλοι οι Νέοι του Παναθηναϊκού υπό το βλέμμα του Κόλα

Ισόπαλοι οι Νέοι του Παναθηναϊκού υπό το βλέμμα του Κόλα
EUROKINISSI SPORTS

Έχασαν έδαφος η Κ20 και η Κ17 του Παναθηναϊκού καθώς και οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με Ατρόμητο και Πανιώνιο αντίστοιχα. Είδε τους Νέους ο Κόλα, άμεσος συνεργάτης του Ουζουνίδη.

Δυο ισοπαλίες ήταν τα αποτελέσματα των τμημάτων Κ20 και κ17 του Παναθηναϊκού κόντρα σε Ατρόμητο και Πανιώνιο αντίστοιχα με τους πράσινους να χάνουν και στα δυο πρωταθλήματα έδαφος από την κορυφή.

Οι Νέοι του τριφυλλιού εκτός έδρας αντιμετώπισαν τον Ατρόμητο με το ματς να λήγει ισόπαλο χωρίς τέρματα και τους πράσινους να αγωνίζονται υπό το βλέμμα του Χριστόφορου Κόλα ο οποίος είναι άμεσος συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πράσινο πάγκο.

Έχασε το άχαστο ο Πίσπας

Στο ματς των Νέων το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τις δυο ομάδες να έχουν λίγες καλές στιγμές στην αναμέτρηση. Πιο κοντά στο γκολ όμως έφτασε ο Παναθηναϊκό με τον Πίσπα να χάνει το άχαστο στο 30' του αγώνα. Ο νεαρός φορ του τριφυλλιού σε τετ α τετ που είχε κατάφερε να περάσει μέχρι και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, αλλά πλάσαρε άουτ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παρθενίου):Κίναλης, Γιαταγαννάκης, Τζίνοβιτς, Στρούγγης, Κρουσέλ, Νάτσος, Κάιο (60′ Παναγιωτόπουλος), Παυλής, Δαλκαφούκης (80′ Κώτσικος), Λαζαρίδης (65′ Νταβιώτης), Τσατσόπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σαμαράς-Σάμιος):Χαλκίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ζερβόπουλος, Μαυρομάτης, Κουντουριώτης, Μίγγος, Παπανικολάου (80′ Θεοχάρης), Αγγελόπουλος, Πίσπας (76′ Δημήτρουλας), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης

.

Ισόπαλοι οι Νέοι του Παναθηναϊκού υπό το βλέμμα του Κόλα
EUROKINISSI SPORTS

Ισοφάρισαν στο τέλος οι Έφηβοι

Οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού μετά την ισοπαλία στο Ρέντη με τον Ολυμπιακό υποδέχθηκαν τον Πανιώνιο και βρέθηκαν να χάνουν από το 29' της αναμέτρησης με το γκολ του Καλαμάρη. Στο 70' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτης καθώς ο Σωτηρόπουλος δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και το τριφύλλι κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Στο 89' ο Φραντζέσκος έκανε την προβολή μετά από σέντρα του Σκεντεράι και έγραψε το τελικό 1-1 με το οποίο το τριφύλλι πήρε έναν πόντο.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ - ΔΗΜΠΟΠΟΥΛΟΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ - ΔΗΜΠΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σπύρος Μαραγκός): Χριστογεώργος, Καραγιάννης, Πογιάνης, Παλασκώνης, Βενέτης, Σκεντεράι, Καλομοίρης, Θεοδωράκης, Εμμανουηλίδης, Χριστουδούλου, Σούλτσε. Έπαιξαν ως αλλαγή και οι Ζωγραφάκης, Κολόκας, Μαντζώρος, Φραντζέσκος, Δουγένης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Ζαλάβρας):Τζώρτζης, Καμπουρούδης, Νίκο, Ιωαννίδης, Γρηγοριάδης, Ατζέλι, Ζώτος, Σωτηρόπουλος, Γρηγορόπουλος, Καλαμάρης, Μαχαίρας, ενώ μπήκαν και οι Τσερέκος, Δαυίδης, Οικονόμου, Γιατσάι, Μπρόκι.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ