ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

In ο Νίνης, out ο Μπουμσόνγκ

In ο Νίνης, out ο Μπουμσόνγκ
INTIME SPORTS

Ο Σωτήρης Νίνης θα δώσει το παρών στο ντέρμπι με την ΑΕΚ σε αντίθεση με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ τον οποίο έκρινε ανέτοιμο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Με αρκετά προβλήματα και ουσιαστικά με μόλις έναν καθαρόαιμο επιθετικό στην αποστολή θα παραταχθεί την Κυριακή το βράδυ κόντρα στην ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός.

Μετά την προπόνηση του Σαββάτου ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή με τον Πορτογάλο τεχνικό να αφήνει εκτός τόσο τον Πετρόπουλο όσο και τον Ρούντολφ παρά το γεγονός ότι και οι δυο άσοι στην διάρκεια της εβδομάδας έκαναν προπονήσεις κανονικά με την ομάδα.

Επίσης εκτός έμεινε και ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ο οποίος μπορεί να έχει επανέλθει αλλά ο Φερέιρα κρίνει ότι ακόμα δεν είναι έτοιμος για να τον συμπεριλάβει σε αποστολές.

Αντίθετα ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε και πάλι μαζί του τον Νίνη και ίσως αυτή τη φορά σε αντίθεση με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Συγκεκριμένα στγ προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», δίτερμα και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις ενώ ατομικά προπονήθηκε ο Σεϊταρίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για τον αυριανό (11/3 – 19:30) εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, που διεξάγεται στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Superleague 2011-2012.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Λέτο, Ρούντολφ, Πετρόπουλος, Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Κοτσόλης, Ιωαννίδης, Ταμπάκης, Λαγός και Φουρλάνος, καθώς και ο τιμωρημένος Βιτόλο.

Η 18άδα των πράσινων αποτελείται από τους: Καρνέζη, Καπίνο, Μαρίνο, Βύντρα, Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλο, Καντέ, Σιμάο, Κατσουράνη, Ζέκα, Κουίνσι, Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλο, Τοτσέ, Μαυρία, Καραγκούνη και Νίνη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ