ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ικανοποίηση και άφιξη πρίγκιπα

Ικανοποίηση και άφιξη πρίγκιπα

Εν αναμονή των πιστοποιημένων εγγράφων, ο Σουλτάν Αλ Σαούντ έμεινε ικανοποιημένος από την αρνητική τροπή με την AXIOM και ετοιμάζει την άφιξη του την επόμενη Παρασκευή.

Βήμα-βήμα προχωρούν οι εξελίξεις στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, καθώς μετά την συνάντηση των εκπροσώπων της Axiom Capital, ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ έχει κάθε λόγο να χαμογελά.

Ο λόγος πως για την ώρα δείχνει να "παίζει" μόνος του "μπάλα" στο γήπεδο του Παναθηναϊκού,γεγονός που του προσδίδει ικανοποίηση.

Αν κρίνουμε την σημερινή εξέλιξη της πρότασης για λαϊκή βάση από την Axiom Capital και όλα όσα αξίωσαν οι εκπρόσωποί της από την πλευρά Βαρδινογιάννη, μοιάζει εντελώς δύσκολο να προχωρήσει μια τέτοια λύση.

Την ίδια ώρα η υπόθεση της Arboris Capital έχει "παγώσει" και κανείς δεν θεωρεί πως πρόκειται μια θετική λύση και από την πλευρά αυτή.

Ο συνδιασμός αυτός έχει φέρει σε θέση ισχύος τον Σουλτάν Αλ Σαούντ για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Παναθηναϊκού, με τον ίδιο να διαρρέει στο περιβάλλον του αλλά και στους οπαδούς του "τριφυλλιού" πως είναι έτοιμος να πάρει τα ηνία της ομάδας αρκεί να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά προβλήματα.

Έρχεται την επόμενη Παρασκευή...

Από τις πρόσφατες δηλώσεις του στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση καταλάβαινες εύκολα πως πόθος του πρίγκιπα είναι να βρεθεί το συντομότερο δυνατό στην χώρα μας και να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό.

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Σαουδική Αραβία και το περιβάλλον του κάνουν λόγο για άφιξη του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ το πρωί της επόμενης Παρασκευής στην Αθήνα.

Μάλιστα θεωρείται δεδομένο πως θα έχει άμεση συνάντηση τόσο με τον μέτοχο των "πράσινων" Γιάννη Βαρδινογιάννη όσο και με τον υπουργό ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχoϊδη για κάποιες περαιτέρω σκέψεις για επενδύσεις που έχει για την χώρα μας.

Βεβαίως πέραν των συναντήσεων για την ανάληψη των ηνίων του Παναθηναϊκού, ο πρίγκιπας θέλει να ζήσει την ατμόσφαιρα του Ολυμπιακού σταδίου και του κόσμου του "τριφυλλιού" στο ματς με τον Εργοτέλη, όπου έχει τονίσει πως θα δώσει το παρών, εφόσον είναι στην χώρα μας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ