ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ήθελε να παίξει παρά τις ενοχλήσεις ο Ζέκα

Ήθελε να παίξει παρά τις ενοχλήσεις ο Ζέκα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με πρόβλημα έπαιζε από την αρχή του αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Ζέκα και παρά το γεγονός ότι οι γιατροί τον συμβούλευαν να μην παίξει, εκείνος δεν ήθελε να χάσει με τίποτα το ντέρμπι.

Ο Κάρλος Ζέκα έδειξε για μια ακόμη φορά πόσο δεμένος είναι με τον Παναθηναϊκό, πόσο σοβαρά έχει πάρει τον ρόλο του αρχηγού και ότι είναι ένας παίκτης που παίζει με πάθος και αυταπάρνηση. Κόντρα στον Ολυμπιακό αγωνιζόταν με πρόβλημα από την αρχή του ματς και παρά το γεγονός ότι οι γιατροί τον συμβούλευαν να μην παίξει, εκείνος δεν ήθελε να χάσει με τίποτα το ντέρμπι.

Ναι μεν δεν κατάφερε να βγάλει όλο το ματς, καθώς στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης έγινε αλλαγή γιατί είχε ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο στο οποίο είχε υποστεί τη θλάση, όμως το πάλεψε και έμεινε στο χορτάρι όσο άντεχε.

Όπως αναφέρει η "Πράσινη", είχε πρόβλημα από το ζέσταμα. Ο γιατρός του Παναθηναϊκού τον εξέτασε και ενημέρωσε τον Στραματσόνι πως ο Πορτογάλος δεν θα έπρεπε να αγωνιστεί με τον φόβο της υποτροπής, αλλά ο παίκτης δεν άκουγε κουβέντα.

Στο ημίχρονο τα πράγματα άρχισαν να δυσκολεύουν, ο Στραματσόνι του είπε πως θα ήταν καλύτερα να βγει, ο Ζέκα ζήτησε να συνεχίσει και άντεξε για λίγο ακόμα, μέχρι να πάρει την θέση του ο Λουντ.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ