ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ήταν ομόφωνη απόφαση των Παλαίμαχων"

"Ήταν ομόφωνη απόφαση των Παλαίμαχων"
INTIME SPORTS

Οι Παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού με ανακοίνωση τους υποστήριξαν ότι η απόφαση για να μην πάρουν προσκλήσεις στο ντέρμπι ήταν απόφαση του συλλόγου και μάλιστα ομόφωνη.

Με ανακοίνωση τους οι Παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού πήραν θέση για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τις προσκλήσεις στο ντέρμπι αλλά και τις δηλώσεις του Μίμη Δομάζου .

Ο σύλλογος των παλαιμάχων εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι η απόφαση πάρθηκε από το συμβούλιο των Παλαίμαχων και μάλιστα ήταν ομόφωνη. Την σχετική ανακοίνωση μάλιστα υπογράφει ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Από το Διοικητικό Συμβούλιο των Παλαιμάχων του Παναθηναϊκού ξεκαθαρίζεται ότι η απόφαση για τη μη χορήγηση προσκλήσεων στα μέλη μας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν δική μας και ομόφωνη.

Μπορεί να είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν, πλην όμως για πρώτη φορά η ομάδα μας βρίσκεται σε αυτή τη θέση και με τον συγκεκριμένο τρόπο θέλουμε να συνδράμουμε στην προσπάθεια για την οικονομική της εξυγίανση.

Ο πρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ