ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ήρθε το χαρτί, παίκτης του Παναθηναϊκού και ο Βιγιαφάνιες

Ήρθε το χαρτί, παίκτης του Παναθηναϊκού και ο Βιγιαφάνιες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το απόγευμα της Δευτέρας, λίγο μετά τις 7.30μ.μ., η Ιντεπεντιέντε έστειλε και το τελευταίο έγγραφο που απέμενε για να ολοκληρώσει ο Παναθηναϊκός την απόκτηση του Λούκας Βιγιαφάνιες.

Έστω και την τελευταία στιγμή ο Παναθηναϊκός πρόλαβε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Λούκας Βιγιαφάνιες και ο Αργεντινός έγινε ο όγδοος ποδοσφαιριστής που αποκτούν οι πράσινοι στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Λίγο μετά τις 7.30μ.μ. την Δευτέρα η Ιντεπεντιέντε έστειλε το τελευταίο χαρτί που περίμεναν οι πράσινοι ώστε να δηλωθεί η μεταγραφή του 24χρονου μέσου στην ΕΠΟ και ο Βιγιαφάνιες θα ανήκει για τα επόμενα 3,5 χρόνια στο τριφύλλι.

Ο πρώην άσος του Πανατωλικού από την Τρίτη (2/2) θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του τριφυλλιού και θα είναι άμεσα στην διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι που βλέπει ένα ακόμα όπλο να προτίθεται στην φαρέτρα του ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ ανέφερε:

"Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Ο Βιγιαφάνιες γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου 1991 στην πόλη Κομοντόρο της Αργεντινής. Έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα το 2007 στην Κάι. Το 2010 πήγε δανεικός στην Ιντεπεντιέντε, η οποία αγόρασε τα δικαιώματά του ένα χρόνο αργότερα. Το 2013 δόθηκε δανεικός στην Ουρακάν, ενώ από το 2014 έπαιζε δανεικός στον Παναιτωλικό".

Ήρθε το χαρτί, παίκτης του Παναθηναϊκού και ο Βιγιαφάνιες

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Backstage φωτογράφησης από την υπογραφή του Λούκας Βιγιαφάνιες #Panathinaikos

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ