ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ήρθε, δεν είδε και ξανάρχεται η Τορίνο για Καρέλη

Ήρθε, δεν είδε και ξανάρχεται η Τορίνο για Καρέλη
Καρέλης

Άνθρωπος της Τορίνο βρέθηκε την Κυριακή στα Γιάννινα με σκοπό να παρακολουθήσει αγωνιζόμενο τον Νίκο Καρέλη, ατύχησε λόγω της ομίχλης και της αναβολής και αναμένεται και πάλι την Κυριακή στο ματς με τον Εργοτέλη.

Άτυχος στάθηκε ο εκπρόσωπος της Τορίνο που βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στα Γιάννινα με σκοπό να παρακολουθήσει αγωνιζόμενο τον Νίκο Καρέλη στο πλαίσιο του συνεχούς τσεκαρίσματος του Έλληνα διεθνή επιθετικού από τον σύλλογο της Ιταλίας.

Συγκεκριμένα ο άνθρωπος των Ιταλών πήγε στα Γιάννινα την Κυριακή βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου και είδε, όσα μπόρεσε λόγω της ομίχλης, από τα 26 πρώτα αγωνιστικά λεπτά. Εν συνεχεία δεν έμεινε στα Γιάννινα ώστε να δει και το υπόλοιπο του αγώνα την Δευτέρα αλλά επέστρεψε στην Ιταλία.

Ο σκάουτερ των Ιταλών όμως αναμένεται και πάλι στην χώρα μας, ίσως και την Κυριακή στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, προκειμένου να δει σε αυτό το ματς αγωνιζόμενο τον Νίκο Καρέλη και να τον τσεκάρει και πάλι.

Άλλωστε όπως έχουν γράψει κατά κόρον οι Ιταλοί η Τορίνο ναι μεν παρακολουθεί στενά τον 22χρονο φορ όχι μόνο για το καλοκαίρι αλλά ακόμα για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μάλιστα δημοσιεύματα από την Ιταλία και συγκεκριμένα από το "Sky Italia" σημείωναν ότι η Τορίνο προσφέρει περί τα 2.000.000 ευρώ για να εξασφαλίσει τη συγκατάθεση του Παναθηναϊκού, ωστόσο η ελληνική πλευρά θέτει ως βάση συζήτησης τα 4.000.000 ευρώ!"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ