ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παρουσιάζονται τα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού

Παρουσιάζονται τα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού

Στις 12:00 το μεσημέρι παρουσιάζονται τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού από την "πράσινη" ΠΑΕ. Επιστροφή στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης.

Ημέρα παρουσίασης για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού η Τετάρτη. Συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν στις 12:00 το μεσημέρι. Η σχετική ανακοίνωση της "πράσινης" ΠΑΕ αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι αύριο (7/8), στις δώδεκα το μεσημέρι, θα παρουσιαστούν, στα γραφεία στο Μαρούσι, τα μέχρι τώρα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου".

Στα αγωνιστικά, ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε ρεπό την Τρίτη στους παίκτες του Παναθηναϊκού, προκειμένου να ξεκουραστούν πριν το τελικό στάδιο της προετοιμασίας και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για σήμερα το απόγευμα, για να ξεκινήσει η προετοιμασία για το φιλικό του Σαββάτου με τη Νόριτς.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό του ''τριφυλλιού΄΄ είναι πως έχει στην διάθεσή του, σχεδόν όλους τους παίκτες, από τη στιγμή που και ο Διαμαντής Χουχούμης επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς.

Με κόσμο στο Νόριτς

Το Σάββατο ο Παναθηναϊκός δίνει το τελευταίο του φιλικό προετοιμασίας, κόντρα στην Νόριτς στο "Κάροου Ρόουντ". Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι ουσιαστικά και η πρόβα τζενεράλε για τους πράσινους, εν όψει της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Μάλιστα, σε αυτή την αναμέτρηση οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου δεν θα είναι μόνοι τους, καθώς αρκετοί οπαδοί του Παναθηναϊκού ζουν στην Αγγλία και δεν θ' αφήσουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ