ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η τηλεφωνική επαφή και... η πιθανή συνάντηση

Η τηλεφωνική επαφή και... η πιθανή συνάντηση

Νέα επαφή είχαν στην διάρκεια της Δευτέρας οι πλευρές Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου χωρίς όμως να υπάρξει ακόμα η παράδοση των οικονομικών στοιχείων ενώ την Τρίτη δεν αποκλείεται οι δυο άνδρες να παραβρεθούν στην εκδήλωση του ΠΑΝ.ΚΙ. για την παρουσίαση του γηπέδου.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν πήρε ούτε και την Δευτέρα τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όμως όπως όλα δείχνουν τα επόμενα 24ωρα ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ αναμένεται να έχει στην κατοχή του τα αναλυτικά στοιχεία της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Την Δευτέρα οι πλευρές των Αλαφούζου-Γιαννακόπουλου είχαν νέα επικοινωνία, προκειμένου να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με τους οικονομικούς φακέλους της ΠΑΕ, ώστε να παραδοθούν στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και στη συνέχεια εκείνος να τα παραδώσει στον ξένο επενδυτή προκειμένου να πάρει την τελική απόφαση

Έχουν προσκληθεί στη παρουσίαση του ΠΑΝ.ΚΙ.

Στην διάρκεια της Τρίτης τώρα δεν αποκλείεται οι δύο άνδρες να συναντηθούν καθώς το βράδυ της Τρίτης (20.30) υπάρχει η εκδήλωση του Παναθηναϊκού Κινήματος σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πρότασης για την κατασκευή νέου γηπέδου στην περιοχή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Μάλιστα και οι δυο έχουν κληθεί να δώσουν το παρών και δεν αποκλείεται να τα πουν από κοντά για μια ακόμη φορά σε λίγες μέρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ