ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η θέση της πλευράς Βαρδινογιάννη

Η θέση της πλευράς Βαρδινογιάννη
Γιάννης Βαρδινογιάννης INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης επανέλαβε ότι δεν ασχολείται, ενώ προκαλεί όποιος έχει κάτι μεμπτό εναντίον του, εφόσον γίνει μεγαλομέτοχος, να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Μετά τα όσα είπε στη Γενική Συνέλευση ο Ανδρέας Βγενόπουλος ήρθε η αντίδραση και από την πλευρά Βαρδινογιάννη.

Ουσιαστικά ο μεγαλομέτοχος του Τριφυλλιού δεν αλλάζει την στάση του σε ότι αφορά την ενασχόλησή του με τα κοινά της ΠΑΕ. Παράλληλα, όμως δεν δείχνει διατεθειμένος να απαντήσει στην πρόταση του Ανδρέα Βγενόπουλου σχετικά με την υπόθεση της ΓΗΠΕΛ.

Μάλιστα, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης προκαλεί όποιον έχει κάτι μεμπτό εναντίον να κινηθεί δικαστικά εναντίον του. Παράλληλα, τονίζεται πως πλέον ο δρόμος είναι ανοικτός για όποιον θέλει να πάρει τον έλεγχο του Δ.Σ. και της ομάδας.

Διάψευση για Σαμαρά

Από την πλευρά Βαρδινογιάννη μάλιστα υπήρξε διάψευση και σχετικά με τα όσα ακούστηκαν στη Γενική Συνέλευση της πράσινης ΠΑΕ για την αμοιβή του Βαγγέλη Σαμαρά η οποία όπως τόνισε ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης ήταν 45.000 ευρώ το μήνα.

Όπως έλεγαν από τη πλευρά του Βαρδινογιάννη όλα τα έξοδα της ΓΗΠΕΛ τα πρώτα χρόνια ήταν 140.000 ετησίως με όλα πληρωμένα ενώ τα τελευταία χρόνια έγινε μείωση και το κόστος ήταν κοντά στις 50.000 Ευρώ. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε μόνο ο Βαγγέλης Σαμαράς να παίρνει 45.000 όπως ισχυρίστηκε ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ