ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Τετάρτη των ταξιδιών στον Παναθηναϊκό

Η Τετάρτη των ταξιδιών στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Αφίξεις και αναχωρήσεις προβλέπει το πρόγραμμα της Τετάρτης στον Παναθηναϊκό, αφού ο Σίλντενφελντ αναμένεται στην Αθήνα, ενώ ο Καπίνο θα αναχωρήσει για τη Γερμανία.

Γεμάτη μέρα θα είναι η Τετάρτη για τον Παναθηναϊκό, αφού αναμένονται αφίξεις και αναχωρήσεις από και προς το "Γεώργιος Καλαφάτης"!

Αυτός ο οποίος θα επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί είναι ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος έρχεται οδικώς από το Σιμπενίκ της Κροατίας. Είχε μεταβεί προκειμένου να παραλάβει τις αποσκευές του και πήρε το δρόμο για την Αθήνα.

Αντίθετα, από την πρωτεύουσα θα αναχωρήσει αεροπορικώς ο Στέφανος Καπίνο με τελικό προορισμό το Μάιντς τη Γερμανίας, ώστε να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της νέας του ομάδας.

Δεν ψάχνει στην Ισπανία ο Παναθηναϊκός

Ο έντυπος Τύπος της Τρίτης 15/7 ανέφερε ότι οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού μελετούν διεξοδικά την ποδοσφαιρική αγορά της Ισπανίας, αναζητώντας τον αντικαταστάτη του Στέφανου Καπίνο.

Μάλιστα, αναφέρθηκαν τα ονόματα του 30χρονου Ισμάελ Φάλκο της Έρκουλες και του 26χρονου Ραούλ Φερνάντεθ της Αθλετίκ Μπιλμπάο.

Ωστόσο, από την ΠΑΕ διέψευσαν ότι τους απασχολούν οι συγκεκριμένοι τερματοφύλακες και πρόσθεταν ότι αναζητείται σε άλλη χώρα ο νέος γκολκίπερ του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ