ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η συμφωνία για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο

Η συμφωνία για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο

Διαβάστε κάποιους από τους όρους που έχουν μπει στη συμφωνία ανάμεσα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκό και τον Ερασιτέχνη για την υπογραφή του μισθωτηρίου των δυο πλευρών.

Το Σάββατο (23/3) στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπήρξε συνάντηση και συμφωνία κυρίων ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Αχιλλέα Μακρόπουλο για την επιστροφή του Τριφυλλιού στην Λεωφόρο.

Συζητήθηκαν εκτενώς και συμφωνήθηκαν όλοι οι όροι με τους δυο άνδρες να δίνουν τα χέρια και την εντολή στα νομικά επιτελεία να προχωρήσει στην σύνταξη των μισθωτηρίων και της σχετικής συμφωνίας στην οποία θα έπεφταν οι υπογραφές μέσα στην εβδομάδα.

Το ραντεβού αυτό ανάμεσα στους ανθρώπους της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη δεν είχε πραγματοποιηθεί μέχρι την Πέμπτη (28/3) το βράδυ και κάθε μέρα έπαιρνε αναβολή καθώς στο Τριφύλλι ήθελαν να τελειώσουν με το θέμα των διακανονισμών και υπήρχε σχετικός φόρτος εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες και από τις δυο πλευρές οι υπογραφές αν δεν αλλάξει κάτι αναμένεται να πέσουν την Παρασκευή (29/3) και έτσι να αποτυπωθούν και στο χαρτί τα ήδη συμφωνηθέντα ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Πρότεινε χώρους στον Ερασιτέχνη

Μεταξύ αυτών η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον Ερασιτέχνη να πάρει και κάποιους λειτουργικούς χώρους του γηπέδου όπως τον χώρο κάτω από την Θύρα 4 εκεί όπου τώρα προπονείται η Ξιφασκία με την προϋπόθεση οι πράσινοι να βρουν έναν χώρο άλλο να προτείνουν στον Ερασιτέχνη. Κάτι το οποίο ήδη έχει γίνει και δεν αποκλείεται να πάνε στα παλιά γραφεία της ΠΑΕ στην Αμαρτωλών και Κλεφτών.

Επίσης ο Αχιλλέας Μακρόπουλος είπε ότι θα συνεισφέρει και ο Ερασιτέχνης το 20% των 700.000 ευρώ που έχει υπολογίσει ο Γιάννης Αλαφούζος ότι θα κοστίσουν τα έργα. Θα δώσει δηλαδή 140.000 ευρώ. Χρήματα που το πιθανότερο είναι να μην βγουν από τα ταμεία του Ερασιτέχνη αλλά να συμψηφισθούν με τα ενοίκια των επόμενων τριών χρόνων που έχει να παίρνει ο Ερασιτέχνης για την μίσθωση της Λεωφόρου.

Πληρώνει τα... χαράτσια

Από την πλευρά της η ΠΑΕ όπως είπε ο Γιάννης Αλαφούζος θα αναλάβει να πληρώνει το λεγόμενο... χαράτσι ή όποιον άλλο φόρο βγει για την Λεωφόρο. Όπως επίσης και το ρεύμα ακόμα και για τους χώρους που θα χρησιμοποιεί ο Ερασιτέχνης.

Στο μυαλό των ανθρώπων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τώρα είναι ενόψει της νέας σεζόν να δημιουργήσουν δυο θύρες VIP και πλην της κλασικής 3 σαν VIP να γίνει και η θύρα 10 και να προσφέρονται και εκεί ανάλογες υπηρεσίες στους κατέχοντες διαρκείας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ