ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η σύσκεψη στο Κορωπί και η άδεια στον Σο

Η σύσκεψη στο Κορωπί και η άδεια στον Σο
INTIME SPORTS

Σύσκεψη για ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το μεσημέρι στο Κορωπί. Άδεια στον Σο με τον νεαρό μέσο να βρίσκεται στο εξωτερικό.

Μια ευρεία σύσκεψη παρουσία όλων των μελών του τεχνικού τιμ της πρώτης ομάδας, του τεχνικού διευθυντή, του διευθυντή των ακαδημιών, του Δημήτρη Σαραβάκου αλλά και του ιατρικού τιμ πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το μεσημέρι στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα οι Αναστασίου, Βονόρτας, Ρούτερ, Φος, Σαραβάκος, Νταμπίζας, Κουλουμέντας (ιατρός), Τσεκούρας (εργοφυσιολόγος), Παπαβασιλείου και Σαμαράς συζήτησαν τόσο για την έως τώρα προετοιμασία των πράσινων όσο και για την συνέχεια και το τι μέλει γενέσθαι από εδώ και πέρα.

Σκοπός των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι η σύσκεψη αυτή να γίνεται τακτικά και να πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα με στόχο τον καλύτερο δυνατό συντονισμό των λειτουργιών της ομάδας και των προγραμματισμό όλων των σχετικών δραστηριοτήτων.

Στην διάρκεια της σύσκεψης που έγινε την Δευτέρα πέραν του προγραμματισμού εν όψει της πρεμιέρας υπήρξε και έναν χαρακτήρα απολογιστικό για την πορεία της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας.

Άδεια μιας εβδομάδας σε Σο

Μια εβδομάδα άδεια ζήτησε και πήρε ο Χαμπίμπ Πάπε Σο με τον μέσο του Παναθηναϊκού να λείπει από την περασμένη Τετάρτη και τις πληροφορίες να τον θέλουν να βρίσκεται στο εξωτερικό.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως είτε δοκιμάζεται σε ομάδα που θέλει να τον αποκτήσει, είτε ήθελε να ξεφύγει από τις καθημερινές προπονήσεις που κάνει με τους υπόλοιπους "κομμένους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ