ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η πρώτη του Παναθηναϊκού στο Κορωπί!

Η πρώτη του Παναθηναϊκού στο Κορωπί!
INTIME SPORTS

Την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας στο "Γεώργιος Καλαφάτης" οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές του Παναθηναϊκού. "Καμπανάκι" από τον Αναστασίου.

Το κλίμα ήταν ευχάριστο και αισιόδοξο, όπως ακριβώς όταν άπαντες είχαν χωρίσει στα μέσα Μαΐου μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ.

Το πρόγραμμα άρχισε με ορισμένα τεστ, ενώ ακολούθησαν ασκήσεις με πάσες και κυκλοφορία της μπάλας με έμφαση στην κατοχή. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν και το απόγευμα, στις 7.

Από την προπόνηση απουσίασε για προσωπικό του θέμα ο Κουτρουμπής, που θα είναι ωστόσο κανονικά το απόγευμα, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Μπαϊράμι.

Απόντες από την προπόνηση ήταν οι παίκτες που δεν υπολογίζονται και θα πάνε δανεικοί ή θα μείνουν ελεύθεροι, δηλαδή οι Μαρινάκης, Αναγνωστόπουλος, Αναστασόπουλος, Γιαννιτσάνης, Μουζακίτης και Αποστολόπουλος.

Τέλος στην προπόνηση δεν πήρε μέρος και ο Μεχντί Αμπέντ, καθώς και οι διεθνείς Καπίνο και Πράνιτς.

Αναστασίου: "Έχουμε περισσότερες υποχρεώσεις"

Στην εναρκτήρια ομιλία του στην προπόνηση της Δευτέρας, ο Γιάννης Αναστασίου επισήμανε στους ποδοσφαιριστές του ότι η σεζόν που αρχίζει θα είναι πολύ πιο δύσκολη από την προηγούμενη, διότι πλέον όλοι έχουν απαιτήσεις από αυτούς.

"Μπορεί να προερχόμαστε από μια πολύ καλή σεζόν, όμως φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και οι απαιτήσεις μεγαλύτερες. Πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε πολύ σκληρά, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και μάλιστα αυτό να συμβεί από την αρχή.

Φέτος έχουμε περισσότερες υποχρεώσεις, υπάρχουν παιχνίδια και για την Ευρώπη, αλλά σας πιστεύω απόλυτα και είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε στην πίεση που θα έχουμε" ήταν τα λόγια του Αναστασίου.

Στο γεύμα η παρουσίαση

Μετά την προπόνηση όλοι οι παίκτες και το τεχνικό τιμ έφαγαν στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου. Τότε εμφανίστηκε ο Νταμπίζας ο οποίος ανέλαβε την επίσημη παρουσίαση των Χενκ Χεντερ και Νίκου Τζουρούδη στους παίκτες των πρασίνων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ