ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η πρόταση του Παναθηναϊκού στον Λέτο

Η πρόταση του Παναθηναϊκού στον Λέτο
Λέτο INTIME SPORTS

Διαβάστε την πρόταση που κατέθεσαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στον Λέτο, που δεν φαίνεται διατεθειμένος να την δεχθεί. Δύσκολα τα πράγματα με Μπουμσόνγκ.

Η τελευταία εμφάνιση του Σεμπαστιάν Λέτο με τον Παναθηναϊκό ήταν στις 25/01/2011 και συγκεκριμένα το παιχνίδι εναντίον του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ, με τους πράσινους να κερδίζουν 3-0 με ισάριθμες ασίστ του Αργεντινού.

Έντεκα μήνες μετά ο Λέτο βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης του σοβαρού τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, έχοντας ωστόσο σε ισχύ το συμβόλαιο του που κοστίζει στον Παναθηναϊκό περίπου 1.7 εκ. ευρώ τον χρόνο.

Με δεδομένα τα πολλά οικονομικά προβλήματα και το γεγονός πως ο Λέτο δεν θα είναι έτοιμος φέτος, γίνεται μία διπλή προσπάθεια "εικονικής" διακοπής συμβολαίου έτσι ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Καζιγιάμα και ταυτόχρονα πρότασης για μείωση στις αποδοχές.

Και τα δυο κομμάτια είναι εξαιρετικά δύσκολα, καθώς ο μάνατζερ του Αργεντινού είναι σκληρός διαπραγματευτής. Η πρόταση των πράσινων σύμφωνα με το Goal News είναι για 200.000 ευρώ τη φετινή σεζόν και όλα τα οφειλόμενα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Από εκεί και πέρα του προτάθηκε επίσης επέκταση της συνεργασίας μέχρι το 2015 με ετήσιες απολαβές 500.000 ευρώ τον χρόνο συν κάποια μπόνους. Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στον Γενάρη, όταν και στην Ελλάδα θα έρθει ο μάνατζερ του.

Δύσκολα του Μπουμσόνγκ

Ο Γάλλος άσος δεν απαντά στην διοίκηση των πράσινων, για λύση της συνεργασίας τους, κι όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στο ρόστερ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αγωνιστικά αυτό είναι καλό νέο, αρκεί βέβαια ο Μπουμσόνγκ να γίνει καλά, οικονομικά ωστόσο είναι ένα πλήγμα για την πράσινη ΠΑΕ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ