ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η πράσινη πρώτη και ο επαγγελματίας Μπεργκ

Η πράσινη πρώτη και ο επαγγελματίας Μπεργκ
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν το Σάββατο για πρώτη φορά για τη νέα σεζόν με τον Μπεργκ να κλέβει και πάλι την παράσταση. Εξετάσεις το Σαββατοκύριακο και Δευτέρα η πρώτη προπόνηση.

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Παναθηναϊκού στο Κορωπί με τον Γιάννη Αναστασίου να καλωσορίζει τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της νέας σεζόν. Οι πράσινο ιέκαναν αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις και ακολούθως μετέβησαν σε γκρουπ στην Παιανία, στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Φιλοκτήτης, όπου κι έκαναν εργομετρικά τεστ.

Ένα κέντρο μάλιστα το οποίο, σημειωτέων, βρίσκεται δίπλα ακριβώς από τις παλιές εγκαταστάσεις των πράσινων στην Παιανία.

Ο Νταβίντ Μέντες απουσίαζε από την πρώτη συγκέντρωση και θα ενσωματωθεί την Κυριακή στην ομάδα, κάνοντας εξετάσεις όπως και ένα γκρουπ από νεαρούς παίκτες.

Παράδειγμα προς μίμηση ο Μπεργκ

Από εκεί και πέρα ο Μάρκους Μπεργκ για μια ακόμη φορά έδειξε ότι εκτός από πολύ μεγάλος παίκτης, είναι και ένα παράδειγμα προς μίμηση για τους υπόλοιπους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ο Σουηδός άσος είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Σουηδίας μέχρι τις αρχές Ιουνίου και είχε, όπως είναι λογικό δυο-τρεις μέρες άδεια παραπάνω για να ξεκουραστεί. Συγκεκριμένα έπρεπε να ενσωματωθεί στις προπονήσεις την Τετάρτη, μια μέρα πριν την αναχώρηση των πράσινων για την Πολωνία. Ωστόσο, το Σάββατο πήγε από μόνος του στο Κορωπί και σε συνομιλία που είχε με τον Αναστασίου του είπε πως δεν θα εξαντλήσει την άδεια και να τον υπολογίζει κανονικά από τώρα στα πλάνα του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ