ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η νέα Λεωφόρος on air!

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα παρουσιάσει με λεπτομέρειες τις παρεμβάσεις που σχεδιάζονται στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και τη νέα μορφή που θα έχει μετά την ολοκλήρωση του έργου.

Το σχέδιο του ανακαινισμένου "Απόστολος Νικολαΐδης" θα παρουσιάσει την Τρίτη ο Γιάννης Αλαφούζος, καθώς και τη νέα τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα εισιτήρια, απλά και διαρκείας.

Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στο Bar Restaurant Baraonda, ακριβώς δίπλα από την ιστορική έδρα του Τριφυλλιού και η επιλογή έχει συμβολική σημασία.

Η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έχουν εξασφαλίσει 7 εκατομμύρια ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής και έχουν ολοκληρώσει τις σχετικές εκθέσεις, προκειμένου να λάβουν τα χρήματα και να προχωρήσουν στις εργασίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

"Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Ιωάννης Αλαφούζος παρουσιάζει αύριο Τρίτη 29 Απριλίου και ώρα 14:00 στο Baraonda (Τσόχα 43) τη νέα Λεωφόρο, όπως σχεδιάζεται να διαμορφωθεί με τις πρόσθετες παρεμβάσεις για την αύξηση της χωρητικότητας και τον καλλωπισμό του ιστορικού γηπέδου.

Επιπλέον, θα αναλυθεί η νέα τιμολογιακή πολιτική των Καρτών Διαρκείας, των μεμονωμένων εισιτηρίων και των Καρτών Μέλους στη Παναθηναϊκή Συμμαχία για την σεζόν 2014/15, η διάθεση των οποίων ξεκινά άμεσα".

Οι εκθέσεις αξιολόγησης

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Αναστασίου και τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού επιτελείου συνέταξαν ατομικές εκθέσεις για κάθε ποδοσφαιριστή και τις παρέδωσαν στο Νίκο Νταμπίζα. Ο τεχνικός διευθυντής θα τις μελετήσει και μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ, θα λάβει τις αποφάσεις του αναφορικά με τη διαμόρφωση του ρόστερ, πάντα σε συνεργασία με τους Σαραβάκο, Αναστασίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ