ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Λεωφόρος, τα έργα και η στήριξη στον Φερέιρα

Η Λεωφόρος, τα έργα και η στήριξη στον Φερέιρα
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Παναγόπουλος ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. για την επιστροφή στην Λεωφόρο, τα έργα που ξεκινάνε την Παρασκευή, ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι επανέλαβε την στήριξη της διοίκησης στον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Το θέμα της επιστροφής του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας ήταν το βασικό αντικείμενο συζήτησης του Δ.Σ. της Τρίτης (6/11) το οποίο διεξήχθη στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ εν τη απουσία του Γιάννη Αλαφούζου και την προεδρεία του Αντιπροέδρου Χρήστου Παναγόπουλο.

Ο αντιπρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ και προεδρεύων του συμβουλίου ήταν αυτός που ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. για το θέμα της επιστροφής στην Λεωφόρο.

Αρχικά εγκρίθηκε από το Δ.Σ. ο προϋπολογισμός με την τρύπα από τις προηγούμενες χρήσεις να ανέρχεται στα 27 εκ. ευρώ και οι πράσινοι προσπαθούν να βρουν τρόπους να καλύψουν χρόνο με το χρόνο μέρος αυτού του ελλείμματος. Τον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα κοντά στις 20 Δεκεμβρίου θα συγκληθεί και Γενική Συνέλευση των μετόχων.

Εν συνεχεία ο Χρήστος Παναγόπουλος ενημέρωσε άπαντα τα μέλη του Δ.Σ. για την επιθυμία να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός τον Ιανουάριο στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και ανακοίνωσε την έναρξη κάποιων εργασιών για τις οποίες το Τριφύλλι δεν χρειάζεται άδεια από την Παρασκευή (9/11).

Συγκεκριμένα υποστήριξε πως θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευής του χλοοτάπητα που δεν είναι σε κατάσταση για να παίξει η πρώτη ομάδα όπως επίσης και στης στεγανοποίησης κάποιων θυρών και την τοποθέτηση καθισμάτων στις θύρες 6-7. Εργασίες που δεν χρειάζονται άδεια οικοδομής.

Στην διάρκεια του Δ.Σ. μάλιστα πήρε τον λόγο και ο Αχιλλέας Μαρκόπουλος ο οποίος σημείωσε πως είναι καλό να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στη φυσική του έδρα και παράλληλα ο Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος έχει πάρει πάνω του το θέμα του Βοτανικού να συνεχίσει τις όποιες ενέργειες έχει ξεκινήσει.

Στη συνέχεια ο κ. Παναγόπουλος υποστήριξε ότι απομένει να γίνει η ρύθμιση με το νόμο Μπιρμπίλη, προκειμένου να αποχαρακτηριστεί η περιοχή ως «χώρος πρασίνου».

Κάτι το οποίο θα αφήσει τους πράσινους να κάνουν και νέα έργα βελτιώσεων γήπεδο, που θα επιτρέψουν στο Τριφύλλι να αγωνιστεί εκεί το συντομότερο δυνατό .

Ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου τόνισε ότι γίνεται προσπάθεια απεμπλοκής της «Διπλής Ανάπλασης», προκειμένου σε 2- 3 χρόνια ο Παναθηναϊκός να έχει το δικό του σπίτι στον Βοτανικό.

Κουβέντα για Φερέιρα

Όπως συμβαίνει σε κάθε Δ.Σ. έτσι και τώρα και μετά από τα κυρίως θέματα υπήρξε και κουβέντα ποδοσφαιρική με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού να εκφράζουν την άποψη τους σχετικά με την εικόνα της ομάδας.

Ο Χρήστος Παναγόπουλος όμως εξέφρασε την στήριξη της διοίκησης στο πρόσωπο του Ζεσουάλδο Φερέιρα για μια ακόμη φορά.

Στην διάρκεια της κουβέντας το λόγο πήρε ο Αντώνης Αντωνιάδης ο οποίος είπε μεταξύ άλλων: « Τι θα γινόταν αν μας ισοφάριζε η ΑΕΚ στο τέλος, την Κυριακή; Δεν θα μπορούσαμε να φύγουμε από το γήπεδο» με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ όμως να μην ακούει κουβέντα.

Ο "ψηλός" συνέχισε λέγοντας: «Δεν μπορεί να έχει τα κλειδιά του Παναθηναϊκού ένας προπονητής. Αυτός γιατί δεν δέχεται κανέναν; Ξέρει καλύτερα το ποδόσφαιρο από εμάς; Ο προπονητής είναι ανώτερος υπάλληλος της εταιρίας. Την πολιτική την χαράσσει η διοίκηση της εταιρίας. Γιατί δεν ήρθε μια φορά εδώ να μας δώσει εξηγήσεις; Να καταλάβουμε πως σκέφτεται! Δεν μπορώ να τα κάνει όλα μόνος του. Ποιος είναι ο προπονητής; Ο πάπας; Να βάλουμε κάποιον για να τον βοηθήσει».

Άποψη η οποία βρήκε σύμφωνα τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ.

Παναγόπουλος: "Γυρνάμε στην Λεωφόρο"

Μετά το τέλος του Δ.Σ. ο Χρήστος Παναγόπουλος μίλησε στους δημοσιογράφους λέγοντας: "Το θέμα τελείωσε. Ευχαριστούμε για την συνεργασία. Θα υπάρξει και η τυπική ανακοίνωση τις επόμενες ώρες".

Σε σχετική ερώτηση για το για ποιον λόγο λύθηκε η συνεργασία τον δυο πλευρών απάντησε: "Δεν χρειάζεται να επεκταθώ περισσότερο, του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του".

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στα του Δ.Σ. λέγοντας: "Τον Γενάρη θα επιστρέψουμε στην Λεωφόρο. Το κόστος ανέρχεται σε κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τις οποίες ελπίζουμε να βρούμε άμεσα".

Σε ερώτηση για το αν έχει βρεθεί η χρυσή τομή για να ξεκινήσουν οι εργασίες σημείωσε: "Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο θα αρχίσουν διεργασίες για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα άμεσα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ