ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Η Λάτσιο έκλεισε τον Σισέ"

"Η Λάτσιο έκλεισε τον Σισέ"
INTIME SPORTS

Σε συμφωνία τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο κα με τον Τζιμπρίλ Σισέ έχει έρθει η διοίκηση της Λάτσιο, όπως αποκαλύπτει ιταλική ιστοσελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα των "λατσιάλι".

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "lalaziosiamonoi.it" αναφέρει πως η Λάτσιο απέρριψε πρόταση της Φιορεντίνα για την παραχώρηση του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο στο πλαίσιο της μεταγραφής του Σέρτζιο Φλόκαρι καθώς τα έχει βρει σε όλα τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με τον Τζιμπρίλ Σισέ για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό κείμενο, οι "βιόλα" πρότειναν στην Λάτσιο τον Τζιλαρντίνο καθώς επιθυμούν να μειώσουν το κόστος της μεταγραφής του Φλόκαρι, το οποίο ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Όμως, η απάντηση που έλαβαν από την ομάδα της "αιώνιας πόλης" ήταν αρνητική καθώς έχει τελειώσει θετικά γι΄αυτούς η υπόθεση του Τζιμπρίλ Σισέ και δεν επιθυμούν να προσθέσουν ένα ακόμη μεγάλο όνομα στην επιθετική τους γραμμή.

"Με τους Κλόζε, Σάρατε, Ρόκι, Κότζακ και την επικείμενη άφιξη του Σισέ, η επιθετική γραμή γίνεται πολύ ποιοτική και με ενδεχόμενη έλευση του Τζιλαρντίνο, δεδομένων της βαρύτητας των ονομάτων, θα δημιουργούνταν προβλήματα από το πλεόνασμα επιθετικών παρά τις υποχρεώσεις της ομάδας σε τρία μέτωπα", υποστηρίζει ο συντάκτης του κειμένου, διευκρινίζοντας ωστόσο για να κλείσει οριστικά το σήριαλ Σισέ θα πρέπει πρώτα να παραχωρηθεί ο Φλόκαρι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ