ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κριτική των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr κρίνει την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στην ήττα με 2-3 από την Αϊντχόφεν.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε εντός έδρας την ήττα με 2-3 από την Αϊντχόφεν και το Sport24.gr, σχολιάζει την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 2-3 από την Αϊντχόφεν στο «Απόστολος Νικολαΐδης», πληρώνοντας τα κενά του στην άμυνα και την ποιότητα των αντίπαλων μεσοεπιθετικών.

Σε γενικές γραμμές, η απόδοση των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Αναστασίου ήταν αρκετά καλή, αφού κόντραραν στα ίσα τους πρωτοπόρους της Ερεντιβίζιε και μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.

ΣΤΙΛ: Παιχνίδι με παιχνίδι ο Άγγλος δείχνει ότι δίκαια έχει πάρει φανέλα βασικού. Σταθερός στις εξόδους του, με καλές επεμβάσεις στα χαμηλά σουτ και με καθοδήγηση της άμυνας, ήταν από τους καλύτερους.

ΣΙΛΝΤΕΝΦΕΛΝΤ: Ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού, ο Κροάτης στόπερ πήρε όλες τις μονομαχίες και όταν έπρεπε στο κατάλληλο σημείο. Έκοψε τους περισσότερους αντιπάλους επιθετικούς, αλλά δεν μπορούσε να είναι παντού. Ανέβασε και τη μπάλα προς την επίθεση, όποτε είχε την ευκαιρία.

ΜΕΝΤΕΣ: Δεν έχει την ταχύτητα να σταθεί σε αυτό το επίπεδο και πολλές φορές βρέθηκε εκτεθειμένος. Χάρη στην πείρα και στην αντίληψη του κατάφερε να κάνει κάποια κοψίματα, αλλά σε γενικές γραμμές δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό του αγώνα.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Με καλές και κακές στιγμές σε άμυνα και σε επίθεση. Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από τους Ντεπάι και Βίλεμς, οι οποίοι τον έβαλαν στη μέση και δεν τον άφησαν να πάρει ανάσα. Από δική του βαθιά μπαλιά άρχισε το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού.

ΝΑΝΟ: Πέρασε ένα πολύ δύσκολο βράδυ, αφού ο Νάρσινχ τον ταλαιπώρησε πάρα πολύ. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν κατάφερε να τον σταματήσει και εκτέθηκε. Επιθετικά, είχε προωθήσεις αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάτι ουσιαστικό από τα πόδια του.

ΛΑΓΟΣ: Έπαιξε με υπερβάλλοντα ζήλο και με υπερβολική δύναμη, γεγονός που του κόστισε γρήγορα την κίτρινη κάρτα. Η παρορμητικότητα του, σε συνδυασμό με την υπερβολική ευαισθησία του διαιτητή, οδήγησαν τον Αναστασίου στην απόφαση να τον αντικαταστήσει.

ΖΕΚΑ: Κατέθεσε και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων του στο γήπεδο, παίζοντας το τελευταίο τέταρτο με ένα πόδι. Έτρεξε πολύ, πρέσαρε και έδωσε μάχες, αλλά δεν είχε ουσία στην τελική επιλογή του. Δεν κατάφερε να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι παρά την προσπάθεια του.

ΠΡΑΝΙΤΣ: Κατανάλωσε πολλή ενέργεια για τα δικά του δεδομένα, αλλά δεν ήταν αρκετό για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα. Είχε κάποιες πρωτοβουλίες, ντούμπλαρε τον Νάνο σε ορισμένες περιπτώσεις και κατέβασε τη μπάλα, αλλά είναι φανερό ότι πλέον δεν μπορεί να σταθεί για 90 λεπτά σε αυτό το επίπεδο.

ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ: Ο πιο δραστήριος πράσινος στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε το γκολ, πρέσαρε ανελέητα τους Ολλανδούς και κράτησε αρκετά τη μπάλα. Στο ίδιο μότο κινήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και η έξοδος του από το γήπεδο στέρησε από τον Παναθηναϊκό ενέργεια και μαχητικότητα.

ΚΑΡΕΛΗΣ: Έδωσε πολλές μάχες, κοντραρίστηκε με τα αντίπαλα στόπερ και τους προβλημάτισε, ωστόσο δεν είχε τελική προσπάθεια. Τις λίγες φορές που βρέθηκε στις φάσεις, δεν έκανε καλή επιλογή. Προς το τέλος χάθηκε, αφού κουράστηκε από το αδιάκοπο τρέξιμο.

ΠΕΤΡΙΤΣ: Αρνητικό το πρόσημο στην απόδοση του, παρά το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε. Ο Κροάτης δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός αγώνα με υψηλό ρυθμό, όσο και αν προσπαθεί. Κυνήγησε τις φάσεις, δοκίμασε να πιέσει, αλλά ήταν ένα κλικ πίσω από τους αντιπάλους του.

ΔΩΝΗΣ: Μπήκε αντί του Λαγού και η παρουσία του αποδυνάμωσε ανασταλτικά τον Παναθηναϊκό. Δεν μπόρεσε να κοντράρει τους αντιπάλους του, έχασε πολλές μάχες και δεν κράτησε τη θέση του. Χρειάζεται δουλειά για να ανταπεξέλθει σε αυτό το επίπεδο.

ΜΠΕΡΓΚ: Δικαίωσε τον Αναστασίου για τη μη συμμετοχή του στην ενδεκάδα, αφού δεν μπήκε στις μονομαχίες, έπαιξε συντηρητικά και δεν μπόρεσε να δώσει ώθηση στον Παναθηναϊκό.

ΜΠΟΥΙ: Δεν κατάφερε να προσθέσει κάτι στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, αν και δεν ήταν αδιάφορος. Ζήτησε μπάλες, έκανε κάποια γεμίσματα, αλλά χωρίς επιτυχία. Αμυντικά δεν μπόρεσε να βοηθήσει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ