ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Κάρντιφ εξετάζει την περίπτωση του Κουίνσι

Η Κάρντιφ εξετάζει την περίπτωση του Κουίνσι

Στο παιχνίδι της απόκτησης του Κουίνσι μπαίνει και η Κάρντιφ σύμφωνα με δημοσιεύματα που προέρχεται από την Αγγλία και τον ίδιο τον Γκανέζο άσο να λέει ότι αναζητά μια νέα ομάδα στη καριέρα του.

Μια ακόμη ομάδα ήρθε να προστεθεί μετά την Λεβάντε στις ενδιαφερόμενες για τον Κουίνσι. Αυτή είναι η Κάρντιφ η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αγγλία έχει στο στόχαστρο της τον Γκανέζο ποδοσφαιριστή ο οποίος και στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του συλλόγου από την Ουαλία.

Η Κάρντιφ πήρε φέτος την άνοδο για την Πρέμιερ Λιγκ και έχει ένα σημαντικό μπάτζετ να διαθέσει και προσπαθεί να βρει τους ιδανικότερους παίκτες για να την βοηθήσουν στην προσπάθεια παραμονής της.

Το ρεπορτάζ του "skysports" αναφέρει ότι η Κάρντιφ έχει βάλει στο μάτι τον Κουίνσι ο οποίος αναμένεται να φύγει από τον Παναθηναϊκό ενώ για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Λεβάντε η οποία βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα το δημοσίευμα φιλοξενεί και δηλώσεις του Κουίνσι που λέει: "Κοιτάω για μια καινούρια αρχή σε μια νέα ομάδα στην οποία ελπίζω ότι θα μπορέσω να μείνω μόνιμα. Τίποτα δεν έχει γίνει ακόμα. Οπότε μπορώ να πάρω την απόφαση μου πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ