ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η διάψευση της πρεσβείας και η... συνέντευξη Τύπου

Η διάψευση της πρεσβείας και η... συνέντευξη Τύπου

Την ώρα που ο Αχιλλέας Μακρόπουλος πήγε στην Πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας όπου και του διέψευσαν την άφιξη κάποιου Πρίγκιπα και την παρουσία του Πρέσβη στο αεροδρόμιο ο Βλάσης Τσάκας καλεί σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη στην οποία θα μιλήσει ο Φαιζάλ Μπιν Αμπντουλαζίζ Μπιν Νάσερ Μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ.

Το σίριαλ με τον Πρίγκιπα (!) και τον Παναθηναϊκό, το οποίο αναζωπυρώθηκε τις τελευταίες ώρες λόγω της άφιξης του στην Αθήνα, καλά κρατεί αλλά ενδεχομένως την Πέμπτη (10/5) να λάβει οριστικά τέλος.

Το πρώτο επεισόδιο παίχτηκε την Τρίτη το μεσημέρι όταν ήρθε μια ακόμα διάψευση όσον αφορά το κατά πόσο έχει έρθει στην Αθήνα Πρίγκιπας από την Σαουδική Αραβία.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αχιλλέας Μακρόπουλος μετά το τέλος της Γ.Σ. μετέβη στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας για να μάθει για τον Πρίγκιπα.

Άλλωστε και ο ίδιος την προηγούμενη εβδομάδα είχε δεχτεί μια σχετική επιστολή για να συναντηθεί με τον Φαιζάλ Μπιν Αμπντουλαζίζ Μπιν Νάσερ Μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ στο διάστημα 7 έως 11 Μαίου.

Πρόταση την οποία αμέσως την είχε απορρίψει. Στην Πρεσβεία λοιπόν τον ενημέρωσαν πως δεν γνωρίζουν για καμία άφιξη Πρίγκιπα ενώ υποστήριξαν πως κανείς άνθρωπος τους δεν πήγε στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχτεί.

Πόσο μάλλον ο Πρέσβης από τη στιγμή που την συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν έχουν καν Πρέσβη (!!!).

Συνέντευξη Τύπου με κάθε επισημότητα

Το δεύτερο επεισόδιο όμως ήρθε λίγη ώρα αργότερα καθώς σε όλα τα e-mail των ρεπόρτερ που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ήρθε η παρακάτω πρόσκληση:

«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας καλούμε στην συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει η αυτού υψηλότητα του, Πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας, Φαιζάλ Μπιν Αμπντουλαζίζ Μπιν Νάσερ Μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ την Πέμπτη 10 Μαϊου, 2012 ώρα 12.30 μ.μ στο ξενοδοχείο "NJV ATHENS PLAZA''.

Παρακαλούμε όπως απαντήσετε στο παρόν μήνυμα στην κα. Χριστίνα Δεληγιάννη το συντομότερον δυνατόν. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, σας παρακαλούμε όπως προσέλθετε τριάντα λεπτά νωρίτερα».

Εσείς διαβάστε επίσης για τα όσα έγιναν στην Γενική Συνέλευση, τους διαλόγους, αλλά και τις δηλώσεις του Δημήτρη Γόντικα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ