ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η δεύτερη ευκαιρία του... Μπερίσα

Η δεύτερη ευκαιρία του... Μπερίσα
INTIME SPORTS

Ο Σουηδός φορ, Βαλμίρ Μπερίσα, μετέχει στην αποστολή των Νέων του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ και έχει μια ευκαιρία για να δείξει τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου ότι μπορεί να σταθεί στο τριφύλλι.

Μια δεύτερη ευκαιρία για να δείξει ότι αξίζει να είναι μέλος της ομάδας του Παναθηναϊκού παίρνει ο Βαλμίρ Μπερίσα με τον Σουηδό φορ μετά από δυο μήνες σχεδόν να μετέχει και πάλι σε αποστολή των πράσινων έστω και για αγώνα Νέων.

Ο Σουηδός φορ που ήρθε με τις καλύτερες προδιαγραφές στην Ελλάδα δεν έχει μπορέσει ακόμα επ' ουδενί να δείξει τις δυνατότητες του στην πρώτη ομάδα και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχει παίξει σε κανένα παιχνίδι της πλην ενός φιλικού κόντρα στην Βιτορούλ στις αρχές Σεπτέμβρη.

Έκτοτε έδωσε το παρών σε ένα παιχνίδι των Νέων κόντρα στην Καλλονή εκτός έδρας στις 13 Σεπτεμβρίου όπου μάλιστα σκόραρε ένα από τα πέντε πράσινα τέρματα και από εκεί και πέρα χάθηκε από τα ματς των πράσινων.

Ο λόγος της απουσίας του σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24 είχε να κάνει τόσο με την αγωνιστική όσο κυρίως με την εξοαγωνιστική του παρουσία καθώς η συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδου το προηγούμενο διάστημα δεν ήταν η πρέπουσα.

Παράλληλα αυτό το διάστημα υπήρξαν από ανθρώπους του Παναθηναϊκού και κάποιοι ενδοιασμοί για την ποδοσφαιρική του αξία και κατά πόσο η επιλογή της απόκτησης του ήταν σωστή ή έγινε κάτω από βιασύνη.

Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ο Μπερίσα έκανε μόνο προπονήσεις και δεν έπαιζε στα παιχνίδια ούτε της πρώτης ομάδας ούτε και των Νέων. Ακολούθησε όμως η κλήση του στην Εθνική Νέων όπου είχε καλή παρουσία αλλά και πάλι μετά την επιστροφή του συνέχισε μόνο να κάνει προπονήσεις.

Δείχνει να έχει βάλει μυαλό

Δυο μήνες μετά όμως και με τον ίδιο να έχει βάλει μυαλό, όπως τουλάχιστον δείχνει η παρουσία του το τελευταίο διάστημα, θα βρεθεί και πάλι στην αποστολή των Νέων.

Γνωρίζοντας ότι μόνο δείχνοντας καλή εικόνα και στην ομάδα Κ-20 των πράσινων θα μπορεί να βρει μια θέση στην αποστολή της πρώτης ομάδας του τριφυλλιού το επόμενο διάστημα καλείται να αρπάξει αυτή την δεύτερη ευκαιρία από τα μαλλιά. Το αν τα καταφέρει η όχι θα τα δείξει ο χρόνος.

Η υπόλοιπη αποστολή

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με την υπόλοιπη αποστολή των Νέων που έχει ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ αυτή αποτελείται από τους: Κότσαρη, Λαμπίρη, Τούντορ, Μυρθιανός, Τριανταφυλλόπουλος, Αθανασόπουλος, Ζούλης, Τζανουλίνος, Μπαλατσούρας, Νιούμαν, Λάμπρου, Μαλντίν, Μπερίσα, Χατζηγιοβάννης, Ζαφειράκης, Παπανικολάου, Σιλβεστρίδης, Γεροκωνσταντής.

Το ματς του Σαββάτου θα ξεκινήσει στις 11.00π.μ. στην Θεσσαλονίκη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ