ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός και πάλι ο Σο

Εκτός και πάλι ο Σο

Ο Χαμπίμπ Σο δεν συμπεριλήφθηκε στην 20μελή αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Επανήλθαν οι Πετρόπουλος και Μπαρμπαρούσης.

Παράταση πήρε εκ νέου η πρώτη επίσημη συμμετοχή του Χαμπίμπ Σο σε αποστολή του Παναθηναϊκού, αφού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο Ζεσουάλντο Φερέιρα τον άφησε εκτός.

Ο Σενεγαλέζος μέσος κρίθηκε ανέτοιμος και προτιμήθηκε να συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα, ώστε να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Φερέιρα όταν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Αντίθετα, επανήλθαν οι Πετρόπουλος και Μπαρμπαρούσης.

Την 20μελή αποστολή απαρτίζουν οι Καρνέζης, Κοτσόλης, Καπίνο, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Βελάσκες, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Βιτόλο, Ζέκα, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Σισοκό, Κουίνσι, Τοτσέ, Φορναρόλι, Πετρόπουλος, Μπαρμπαρούσης.

Εκτός της αποστολής έμειναν οι: Σο, Ταμπάκης, Λαγός, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης, Κουσίδης, Μαρινάκης και Φουρλάνος, καθώς και ο τιμωρημένος Κατσουράνης.

Στην προπόνηση της Κυριακής στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας 5-2, ταχύτητες, δίτερμα και ασκήσεις πάνω στα τελειώματα των φάσεων. Ατομικά προπονήθηκαν οι Φουρλάνος και Σο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ