ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για την Πολωνία

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για την Πολωνία
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά δεν χαρίστηκε στους ποδοσφαιριστές του στην τελευταία προπόνηση στο Κορωπί.

Oλοκληρώθηκαν προσωρινά οι προπονήσεις του Παναθηναϊκού στο "Γεώργιος Καλαφάτης", αφού τα ξημερώματα της Πέμπτης η αποστολή αναχωρεί για την Πολωνία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Παρόλα αυτά, ο Γιάννης Αναστασίου δεν χαλάρωσε τους ρυθμούς, με το πρόγραμμα να διαρκεί δύο ώρες και να περιλαμβάνει ζέσταμα, καθώς επίσης και ασκήσεις αντοχής και δύναμης.

Ο Μπαϊράμι προπονήθηκε για μια ακόμα ημέρα ατομικά, ενώ θα ταξιδέψει κανονικά στην Πολωνία και θα συνεχίσει εκεί την προσπάθεια του να επανέλθει.

Αμέσως μετά το τέλος του προγράμματος, ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε τους «πράσινους» που θα ταξιδέψουν στις 04:55 τα ξημερώματα με τελικό προορισμό το Γκντανσκ.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού έχουν συμπεριληφθεί οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Μυρθιανός, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες, Νιούμαν, Ζέκα, Λαγός, Δωνής, Υμεράι, Ντίνας, Μπαϊράμι, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ