ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

H απόφαση της ΕΕΑ για τον Πρίγκιπα Φεϊζάλ

H απόφαση της ΕΕΑ για τον Πρίγκιπα Φεϊζάλ
INTIME SPORTS

Η δικηγόρος του Πρίγκιπα Φεϊζάλ, Κασσιανή Μιχοπούλου μία εβδομάδα μετά την άδεια της ΕΕΑ, με την οποία ο Σαουδάραβας δύναται να αποκτήσει τις μετοχές της ΠΑΕ, έδωσε στη δημοσιότητα το σκεπτικό της απόφασης.

Σε πέντε έγγραφα, το πόρισμα αποδέχεται ότι όλα τα στοιχεία και τα δικαιολογητικά που προσκομίστηκαν από το Σαουδάραβα Πρίγκιπα είναι νόμιμα και επαρκή.

Ιδιαίτερη σημασίας χρήζει η αναφορά στο έγγραφο 4, όπου η ΕΕΑ καταλήγει ότι μετά τον έλεγχο των στοιχείων, ο Φεϊζάλ κρίνεται "πρώτης τάξεως τραπεζικός πελάτης"της σαουδαραβικής τράπεζας SABB με "λογαριασμό καταθέσεων με άριστο μέσο υπόλοιπο".

Ακόμα, βεβαιώνει ότι μέσω επιστολής της γερμανικής τράπεζας Postbank στην τράπεζα Πειραιώς, ο Φεϊζάλ "διαθέτει επαρκείς οικονομικούς πόρους για να συμμετάσχει στην ΑΜΚ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, συνεισφέροντας ποσό έως και 55.000.000 εκατομμύρια ευρώ εντός των ετών 2012-2013".

Διαβάστε το έγγραφο 1.

Διαβάστε το έγγραφο 2.

Διαβάστε το έγγραφο 3.

Διαβάστε το έγγραφο 4.

Διαβάστε το έγγραφο 5.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ κρίνεται επιβεβλημένη με τον Πρίγκηπα Φεϊζάλ να καλείται να κάνει πράξη τις εξαγγελίες του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ