ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Ριέκα ενδιαφέρεται για τον Εσιέν

Η Ριέκα ενδιαφέρεται για τον Εσιέν
Εσιέν ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η πρωτοπόρος του κροατικού πρωταθλήματος, Ριέκα, φέρεται να εξετάζει την προοπτική να συνεργαστεί με τον 34χρονο αμυντικό χαφ, Μάικλ Εσιέν.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε και ο Μάικλ Εσιέν δεν συμφωνήσε με κάποια ομάδα, μένοντας άνεργος από τον Αύγουστο του 2016. Ωστόσο, σε μερικές χώρες οι μεταγραφές επιτρέπονται ακόμα και ενδέχεται ο Γκανέζος χαφ να εκμεταλλευτεί το γεγονός...

Σύμφωνα με αναφορές του κροατικού Τύπου, η Ριέκα ενδιαφέρεται για τον 34χρονο ποδοσφαιριστή προσδοκώντας να ενισχύσει το ρόστερ της. Μάλιστα, οι μεταγραφές στην Κροατία επιτρέπονται μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου.

Η Ριέκα πρωτοπορεί στο πρωτάθλημα της χώρας με 52 βαθμούς και με ρεκόρ 16-4-0, με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ του Γκόρντον Σίλντενφελντ να έπεται με 46 βαθμούς. Προπονητής είναι ο Σλοβένος, Ματίας Κεκ, ο οποίος προπονεί την ομάδα από το 2013.

Το ζητούμενο είναι τι περιμένει να πάρει η Ριέκα από τον Εσιέν, ο οποίος συμπληρώνει σχεδόν ένα χρόνο χωρίς αγωνιστική δραστηριότητα, ενώ από τον Σεπτέμβριο προπονείται με τις "ρεζέρβες" της Τσέλσι.

Η Ριέκα ενδιαφέρεται για τον Εσιέν
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ