ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η πρώτη του Μολέντο στα πράσινα και οι γκολκίπερ του Παναθηναϊκού

Η πρώτη του Μολέντο στα πράσινα και οι γκολκίπερ του Παναθηναϊκού

Ο Ροντρίγκο Μολέντο πραγματοποίησε την Παρασκευή (29/1) την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Δείτε πλάνα με τον Βραζιλιάνο στόπερ καθώς και πλάνα από την εκγύμναση των γκολκίπερ του τριφυλλιού.

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε την Παρασκευή (29/1) ο Ροντρίγκο Μολέντο. Ο Βραζιλιάνος άσος γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες ενώ την περισσότερη ώρα ήταν μαζί με τον Λούκας Εβανζελίστα.

Ο 28χρονος άσος μετείχε κανονικά σε όλο το πρόγραμμα με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές των πράσινων ενώ μόνο οι Μαμούτε, Μπεργκ γυμνάστηκαν μόνοι τους.

Δείτε πλάνα από την προπόνηση της Παρασκευής αλλά και το πρόγραμμα που ακολούθησαν οι γκολκίπερ του τριφυλλιού παρουσία και του Οδυσσέα Βλαχοδήμου που έχει ενταχθεί κανονικά στο τιμ των πράσινων πορτιέρο.

Στην Κρήτη και ο Ευαγγέλου

Εν τω μεταξύ η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Γιώργος Κουτρουμπής στο ματς με τον Ατρόμητο και φυσικά το γεγονός ότι ο Μολέντο δεν είναι ακόμα έτοιμος αφήνει τον Παναθηναϊκό με δυο στόπερ ενόψει του αγώνα με τον Πλατανιά. Ο Στραματσόνι έχει στην διάθεση του τους Ταυλαρίδη και Τελάντερ.

Για αυτό και ο Ιταλός αναμένεται να πάρει μαζί του στην Κρήτη και το νεαρό Στέφανο Ευαγγέλου ο οποίος μετέχει το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή στον οποίο ποντάρουν πολλά για το μέλλον οι πράσινοι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ