ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η πρώτη άρνηση του Παναθηναϊκού στη "NOVA" και το πρόστιμο

Η πρώτη άρνηση του Παναθηναϊκού στη "NOVA" και το πρόστιμο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός δεν επέτρεψε στο συνδρομητικό κανάλι να πραγματοποιήσει τις καθιερωμένες συνεντεύξεις πριν από κάθε παιχνίδι σε μια πρώτη αντίδραση προς τη "NOVA".

Εδώ και μια εβδομάδα ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε έναν "πόλεμο" με τη "NOVA" διεκδικώντας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την άμεση καταβολή των χρημάτων που οφείλει το συνδρομητικό κανάλι στην Super League.

Στο πλαίσιο αυτό οι πράσινοι έχουν στείλει εξώδικο στην λίγκα, έχουν εκδώσει σχετική ανακοίνωση ενώ έστειλαν και επιστολή στη διοργανώτρια αρχή με την οποία ζητούν τη μη μετάδοση της 18ης αγωνιστικής.

Από την άλλη βέβαια η "NOVA" υποστηρίζει ότι έχει τηρήσει όλες τις υποχρεώσεις της ενώ η Super League δέχτηκε στο Δ.Σ. της Παρασκευής την καταβολή των χρημάτων που οφείλονται σε δόσεις.

Οι πράσινοι όμως προχώρησαν σε μια ακόμα κίνηση στην διάρκεια της εβδομάδας και αυτή ήταν η πρώτη απαγόρευση του τριφυλλιού προς το συνδρομητικό σε ότι έχει να κάνει με υποχρεώσεις της κάθε ομάδας της Super League.

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν επέτρεψαν στη συνδρομητική τηλεόραση να βρεθεί στο "Γ. Καλαφάτης" για τις καθιερωμένες συνεντεύξεις πριν από κάθε ματς. Για αυτό και δεν υπήρξαν δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη αλλά και δυο παικτών των πράσινων όπως συμβαίνει συνήθως κάθε εβδομάδα πριν τους αγώνες.

Φυσικά η άρνηση αυτή του Παναθηναϊκού και με βάση τη σύμβαση που έχει υπογραφεί ανάμεσα στην Super League και τη "NOVA" επιφέρει πρόστιμο στους πράσινους, ύψους 15.000 ευρώ.

Αυτό που μένει να δούμε είναι τι θα γίνει την Κυριακή, πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό και το αν οι πράσινοι θα επιτρέψουν η όχι τη μετάδοση του αγώνα. Κάτι που επίσης μπορεί να επιφέρει βαριές τιμωρίες και ποινές για τον Παναθηναϊκό, ακόμα και αφαίρεση βαθμών. Βέβαια μέχρι το βράδυ του Σαββάτου οι άνθρωποι του συνδρομητικού δεν είχαν καμία ενημέρωση για μη μετάδοση της αναμέτρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ