ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η όμορφη κίνηση του Καλτσά και το μήνυμα στον Κοντονή

Η όμορφη κίνηση του Καλτσά και το μήνυμα στον Κοντονή
INTIME SPORTS

Μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός-Κέρκυρα ο Νίκος Καλτσάς δώρισε μια φανέλα του τριφυλλιού σε ένα παιδί με ειδικές ανάγκες. Πανό με αποδέκτη τον Κοντονή σήκωσαν οι φίλοι των πράσινων.

Το παιχνίδι με την Κέρκυρα μόλις είχε τελειώσει και ο Νίκος Καλτσάς κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια των πράσινων είδε ένα παιδί με ειδικές ανάγκες, φίλαθλο του Παναθηναϊκού, ο οποίος παρακολούθησε από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου την αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Ο επιθετικός των πράσινων έτρεξε προς το μέρος του και του έδωσε μια φανέλα του Παναθηναϊκού απ' αυτές που φόρεσαν οι πράσινοι στο ματς με τους "Φαίακες" με το νεαρό φίλαθλο να λάμπει από την χαρά του μετά την πρωτοβουλία του άσου του τριφυλλιού.

Καλτσάς: "Δεν παίξαμε όπως πρέπει να παίζει ο Παναθηναϊκός"

"Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, σιγά-σιγά κάναμε κάποια πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς είχαμε περάσει στην επόμενη φάση και κοιτάμε όχι τόσο το αποτέλεσμα αλλά την εμφάνιση που δεν ήταν καλή και όπως πρέπει να παίζει ο Παναθηναϊκός".

Το μήνυμα στον Κοντονή

Εν τω μεταξύ πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στην Κέρκυρα και τον Παναθηναϊκό οι οπαδοί του τριφυλλιού στο νησί των "Φαιάκων" με πανό που σήκωσαν θέλησαν να στείλουν ένα μήνυμα στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Κοντονή με το οποίο ανέφεραν:

"Εύκολος στόχος οι οπαδοί, σε όλα τα άλλα κάνεις τουμπεκί!!!" Κέρκυρα Club 13

Η όμορφη κίνηση του Καλτσά και το μήνυμα στον Κοντονή
INTIME SPORTS
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ