ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κριτική των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr κριτικάρει την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι των ομίλων του Europa League, κόντρα στην Εστορίλ.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για τους ομίλους του Europa League, παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 στην Εστορίλ.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου είχαν την πρωτοβουλία στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, όμως μία στιγμιαία αδράνεια τους κόστισε για άλλη μία φορά.

Το Sport24.gr κριτικάρει την απόδοση των παικτών του Τριφυλλιού στο τελευταίο ευρωπαϊκό ματς της σεζόν.

ΣΤΙΛ: Αποδεικνύει κάθε εβδομάδα ότι ο Παναθηναϊκός βρήκε λαυράκι στην εστία του. Αξιόπιστος στις εξόδους και στις επεμβάσεις του, κατεύθυνε σωστά την άμυνα του, έκανε τρεις σπουδαίες επεμβάσεις. Χάιλαϊτ η απόκρουση του στο κοντινό σουτ του Σεμπά στο 89’ με «σπάσιμο» μέσης και αλλαγή κατεύθυνσης, έσωσε την ομάδα του από ήττα στο τέλος!

ΡΙΣΒΑΝΗΣ: Μετά από καιρό βρέθηκε στην ενδεκάδα και όταν πιέστηκε η άμυνα του Παναθηναϊκού φάνηκε η απειρία του. Έκοψε αρκετές κάθετες πάσες των αντιπάλων, απέφυγε τα λάθη και τις προωθήσεις, όμως στις τελευταίες φάσεις της Εστορίλ έμοιαζε κι αυτός σε τρικυμία.

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ: «Συνυπεύθυνος» (μαζί με Τριανταφυλλόπουλο και Ρισβάνη) για την ισοφάριση της Εστορίλ, δεν μπόρεσε να «καθαρίσει» πολλές φάσεις στο τελευταίο πιεστικό δεκάλεπτο των Πορτογάλων, είχε γενικά προβλήματα με τον Κλέμπερ, όχι τόσα πολλά με τον Αρτούρο.

ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ: Άρχισε με όρεξη το ματς και είχε αρκετές προωθήσεις από την πλευρά του, όμως ο τραυματισμός του δεν του επέτρεψε να κάνει μία καλή εμφάνιση.

ΧΟΥΧΟΥΜΗΣ: Ίσως το πιο γεμάτο ματς του νεαρού μπακ σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Επιθετικά, είχε συχνές προωθήσεις και έβγαλε πολλές επικίνδυνες σέντρες. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έδωσε πλάτος στην ανάπτυξη του Παναθηναϊκού. Αμυντικά, «έφαγε» φάσεις, αλλά είχε γρήγορες επιστροφές.

ΛΑΓΟΣ: Στο ρόλο του εξαριού έκανε καλό παιχνίδι, παίζοντας με δύναμη. Επενέβη αποτελεσματικά στις περισσότερες περιπτώσεις, έκοψε κάθετες και πρόσφερε κάλυψη στους δύο στόπερ. Επιθετικά απέφυγε να κινηθεί κάθετα περιορίζοντας το πεδίο δράσης του, όμως είχε επιτυχημένες μεγάλες αλλαγές.

ΔΩΝΗΣ: Δείχνει ότι η θέση του οχταριού του ταιριάζει, αφού ειδικά στο επιθετικό κομμάτι ήταν πολύ καλός. Έπαιζε στον άξονα και δεξιά, πέρασε πάσες, πάτησε στην περιοχή, όμως του έλλειψε η ουσία στην τελική επιλογή. Αμυντικά, κάποιες φορές αργούσε να επιστρέψει, ωστόσο ήταν αρκετά συνεπής.

ΜΠΟΥΙ: Θετικό πρόσημο για την απόδοση μόνο στο β΄μέρος, χωρίς ωστόσο να κάνει κάτι το εξαιρετικό. Βοήθησε στην κυκλοφορία της μπάλας και στο ανασταλτικό κομμάτι, κερδίζοντας κάποιες μονομαχίες. Ορισμένες στιγμές αμελούσε να δώσει υποστήριξη στον Χουχούμη.

ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ: «Αφαντος» μέχρι το 30’, αν και είχε διάθεση. Δεύτερο διαδοχικό ματς που δείχνει έξω από τα νερά του. Πέρασε μόνο δυο ωραίες πάσες στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, που δεν αξιοποιήθηκαν. Σωστά αντικαταστάθηκε.

ΝΤΙΝΑΣ: Ο κινητήριος μοχλός του Παναθηναϊκού, από τα πόδια του άρχισαν οι πιο πολλές επικίνδυνες επιθέσεις. Έχει την ασίστ στο γκολ, είχε και ο ίδιος ευκαιρίες, ενώ δημιούργησε για τους άλλους. Ανασταλτικά δεν ήταν αδιάφορος, ενώ με την τεχνική του μπέρδεψε την πορτογαλική άμυνα. Λάθος η αλλαγή του.

ΚΑΡΕΛΗΣ: Αγωνιζόμενος στην κορυφή της επίθεσης ήταν εξαιρετικός, εναντίον δύο αντιπάλων, αλλά μπορούσε να πετύχει «καρέ»!. Ναι μεν πέτυχε το γκολ του Παναθηναϊκού, όμως βρέθηκε αρκετές φορές σε θέση βολής και σπατάλησε τις ευκαιρίες. Είχε διαρκή κίνηση, έδωσε πολλές μάχες και με τις ατομικές ενέργειες του ταλαιπώρησε τους στόπερ.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Στη μεγαλύτερη διάρκεια της χρησιμοποίησης του, ήταν θετικός στο ανασταλτικό κομμάτι. Μέχρι το 75’, όταν μετατέθηκε ο Σέμπα από την πλευρά του και οι Πορτογάλοι είχαν γίνει πολύ απειλητικοί! Ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του, ενώ είχε και ορισμένες γρήγορες πάσες στην επίθεση.

ΜΠΕΡΓΚ: Χρησιμοποιήθηκε με σκοπό να τελειώσει τις φάσεις και να κλειδώσει τη νίκη, όμως δεν φάνηκε παρά μόνο σε μια κεφαλιά από κόρνερ του Χουχούμη.

ΠΡΑΝΙΤΣ: Με εξαίρεση κάποιες προωθήσεις με τη μπάλα, δεν έδωσε ποιότητα και ηρεμία στον Παναθηναϊκό. Η απουσία του για πολλές μέρες έδειξε να τον έχει επηρεάσει, ειδικά αγωνιζόμενος σε βαρύ τερέν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ