ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr σχολιάζει την απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού στη ρεβάνς με την ΑΪΚ Στοκχόλμης.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το χρέος του στη Στοκχόλμη, νικώντας στον 2-0 την ΑΪΚ και προκρίθηκε στα play off του Europa League. Ο Αντρέα Στραματσόνι είδε τον Λουντ να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση, προσφέροντας παντού. Επίσης, ο Μολέντο ήταν απροσπέλαστος, αποκόπτοντας τον Μαρκάνεν και ο Γουακάσο ανταποκρίθηκε απόλυτα ως αριστερός μπακ-χαφ. Διαβάστε το σχόλιο του Sport24.gr:

ΣΤΙΛ: Ήταν σταθερός στις εξόδους του και δεν έδωσε δικαιώματα στους αντιπάλους. Όταν χρειάστηκε, απέκρουσε τα σουτ και κράτησε το «μηδέν». Είχε ρέντα και στις πολλές φάσεις της ΑΪΚ στο τελευταίο 20λεπτο.

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ: Πολύ καλός και αποτελεσματικός ο Έλληνας στόπερ. Έκοψε τις μπάλες στο χώρο ευθύνης του, περιόρισε τους αντιπάλους και συνέβαλλε στην προώθηση της μπάλας. Σωστές επιλογές στις πάσες.

ΜΟΛΕΝΤΟ: Αλάνθαστος στο κέντρο της άμυνας, κέρδισε τις πιο πολλές μονομαχίες από τον Μαρκάνεν, ανέκοψε τις πάσες που πέρασαν από τους συμπαίκτες του και παρείχε σταθερότητα στην αμυντική γραμμή.

ΙΒΑΝΟΦ: Ο αδύναμος κρίκος της τριάδας των στόπερ. Έχει καλές τοποθετήσεις και βγάζει με ασφάλεια τη μπάλα, αλλά υποπίπτει σε λάθη λόγω της ανετοιμότητας του. Οι αντιδράσεις του είναι αργές και υποτονικές.

ΜΕΣΤΟ: Ώριμη εμφάνιση από τον Ιταλό. Όσο είχε δυνάμεις, ανέβηκε πολλές φορές και βοήθησε, ενώ αμυντικά δεν είχε προβλήματα. Όταν κουράστηκε, έκανε διαχείριση και ήταν σταθερός στον ανασταλτικό τομέα.

ΓΟΥΑΚΑΣΟ: Ως αριστερός μπακ είχε καλή απόδοση, με πολλά τρεξίματα, συνεχείς προωθήσεις και συνέπεια στα ανασταλτικά καθήκοντα. Ανταποκρίθηκε και ως κεντρικός χαφ μετά την έξοδο του Λεντέσμα.

ΛΕΝΤΕΣΜΑ: Μέχρι να προσαρμοστεί στον πλαστικό χλοοτάπητα, χρειάστηκε χρόνο. Έκανε αρκετά λάθη στα κοντρόλ και στις μεταβιβάσεις του, αλλά με σωστές τοποθετήσεις έκοψε πολλές πάσες. Έγινε αλλαγή γιατί δεν είχε αντοχές.

ΖΕΚΑ: Ο αρχηγός ήταν εξαιρετικός στο ανασταλτικό κομμάτι, τρέχοντας ασταμάτητα και κόβοντας πολλές πάσες. Είτε ως κεντρικός χαφ, είτε ως «εξάρι». Ωστόσο, έκανε πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις του και έδωσε αντεπιθέσεις.

ΛΟΥΝΤ: Ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού, με διάρκεια στην απόδοση του. Συνεπής αμυντικά, με κλεψίματα και βοήθειες, με σωστές πάσες και με επιθετικές πρωτοβουλίες. Αποκορύφωμα το «σόλο» που πέρασε 4 παίκτες και δεν τελείωσε σωστά το τετ α τετ.

ΙΜΠΑΡΜΠΟ: Δεν ήταν ουσιαστικός στο πρώτο ημίχρονο, αφού ανακόπηκε στις ατομικές προσπάθειες και δεν έδωσε βοήθειες στην άμυνα. Ωστόσο, σκόραρε με την έναρξη του β’ μέρους και άνοιξε το δρόμο για την πρόκριση.

ΜΠΕΡΓΚ: Στο πρώτο μέρος ήταν αποκομμένος και δεν πήρε πάσες. Στο δεύτερο μέρος τροφοδοτήθηκε σωστά, σκόραρε, έκανε ευκαιρίες και συμμετείχε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

ΝΑΝΟ: Μπήκε με μεγάλη όρεξη, είχε πολλά τρεξίματα και προώθησε τη μπάλα. Είχε κάποια θέματα ανασταλτικά, αλλά ήταν θετικός.

ΛΕΤΟ: Η κλάση του φάνηκε αμέσως, με τη βαθιά μπαλιά που έφερε το γκολ του Μπεργκ. Κράτησε τη μπάλα, συνδυάστηκε με τους συμπαίκτες του και παραλίγο να σκοράρει.

ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ: Μπήκε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ