ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr σχολιάζει την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με την ΑΪΚ Στοκχόλμης.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, μετά τη νίκη με 1-0 επί της ΑΪΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Κορυφαίος σε απόδοση και σκόρερ σε αυτό το ματς ήταν ο Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος έδωσε το παραπάνω σε άμυνα και επίθεση. Ακολούθησαν σε απόδοση ο Χουλτ και ο Ζέκα, ενώ θετικός ήταν ο Μέστο.

ΣΤΙΛ: Η ΑΪΚ είχε μετρημένες ευκαιρίες και στις περισσότερες, ο Στιλ δεν μπορούσε να επέμβει. Ωστόσο πιστώνεται δύο μεγάλες αποκρούσεις στον Μαρκάνεν. Ήταν σταθερός στις εξόδους και είχε καλή συνεργασία με τους αμυντικούς.

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ: Ήταν ο στόπερ ο οποίος ανέβαινε στη μεσαία γραμμή για να βοηθήσει στην ανάπτυξη, για αυτό αντικαταστάθηκε. Ήταν καλός, έκοψε φάσεις και προώθησε τη μπάλα, απλώς θυσιάστηκε στην αλλαγή τακτικής.

ΙΒΑΝΟΦ: Ο Βούλγαρος είχε καλή απόδοση, δικαιώνοντας τον Στραματσόνι για την επιμονή. Όταν δεν μπορούσε λόγω αγωνιστικής ετοιμότητας, έπαιξε με το μυαλό και την εμπειρία και συνέβαλλε στον περιορισμό του Μαρκάνεν.

ΜΟΛΕΝΤΟ: Ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού. Σκόραρε το γκολ της νίκης, είχε άλλη μία ευκαιρία, περιόρισε στον αέρα τον Μαρκάνεν, χάνοντας και μονομαχίες, ενώ στο έδαφος ήταν κυρίαρχος. Εξαιρετικός ο Βραζιλιάνος.

ΜΕΣΤΟ: Όσο είχε αντοχές, ήταν αποτελεσματικός σε άμυνα και επίθεση. Προς το τέλος, έμεινε από δυνάμεις και δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Είχε τη σέντρα στο γκολ του Μολέντο, ταλαιπωρήθηκε από τον Κπόζο.

ΧΟΥΛΤ: Δικαιώνει τον Στραματσόνι. Πραγματικό «μηχανάκι» με συνεχή ανεβοκατεβάσματα. Έλειψαν οι καλύτερες τελικές επιλογές, ενώ στην άμυνα περιόρισε τους αντιπάλους του και δεν δέχτηκε φάσεις.

ΖΕΚΑ: Ο αρχηγός έτρεξε για δύο, καλύπτοντας την έλλειψη τρεξιμάτων του Λεντέσμα. Ο Πορτογάλος έβγαλε επιθετικές άμυνες και κλεψίματα, ανέβασε τη μπάλα και κέρδισε φάουλ και χρόνο στα τελευταία λεπτά.

ΛΕΝΤΕΣΜΑ: Από τις μεγάλες μπαλιές του δημιουργήθηκαν οι πρώτες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Δεν συμμετείχε πολύ ανασταλτικά, αλλά με τοποθετήσεις και με σωστές πάσες, ανακούφισε την πίεση από την άμυνα του Παναθηναϊκού.

ΓΟΥΑΚΑΣΟ: Λίγα πράγματα από τον Γκανέζο χαφ. Δεν κρύφτηκε, πήρε πρωτοβουλίες και πέρασε πάσες, αλλά δεν είχε ουσία. Με την πλήρη προσαρμογή του, θα έχει καλύτερη συνεννόηση και θα αξιοποιεί τους συμπαίκτες του.

ΙΜΠΑΡΜΠΟ: Ασταμάτητος όταν έχει τη μπάλα, την προστατεύει με το σώμα και επιταχύνει την κατάλληλη στιγμή. Ακόμα δεν έχει σωστές συνεργασίες λόγω έλλειψης χημείας, ενώ είχε διάρκεια στην απόδοση του. Είχε άσχημα τελειώματα.

ΜΠΕΡΓΚ: Ανάμεσα σε τρεις σκληρούς Σουηδούς αμυντικούς, έδωσε μάχες και ήταν μόνος πολλές φορές. Δυο φορές πήρε τη μπάλα σε θέση βολής, τη μία αστόχησε και την άλλη σκόραρε, αλλά υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ.

ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ: Με την είσοδο του, αρχικά, αναστάτωσε την άμυνα της ΑΪΚ και δημιούργησε χώρους. Στη συνέχεια, οι Σουηδοί προσαρμόστηκαν και ο «Βίγια» δεν φάνηκε.

ΛΕΤΟ: Ο Αργεντίνος έδωσε υποστήριξη στον Μπεργκ και τον βοήθησε, αλλά αυτός δεν μπόρεσε να απειλήσει και να συνεργαστεί.

ΛΟΥΝΤ: Αγωνίστηκε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ