ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κρίσιμη εβδομάδα του Βιγιαφάνιες

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports)
Βιγιαφάνιες EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τα ματς του Europa League, "OK" οι Κουρμπέλης, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί στον Παναθηναϊκό.

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Αθήνα συνοδεύεται και από ρεπό στους παίκτες την Κυριακή (16/7), προκειμένου να ξεκουραστούν μετά τις προπονήσεις στο Τέχελεν. Ωστόσο, το ιατρικό επιτελείο έχει δουλειά, αφού στην Ολλανδία δεν έλειψαν τα προβλήματα τραυματισμών.

Το πιο σημαντικό αφορά τον Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός έκανε ατομικές προπονήσεις και δεν έπαιξε στα τρία φιλικά επί ολλανδικού εδάφους. Σύμφωνα με τα πιο απαισιόδοξα σενάρια, o "Βίγια" δεν θα αγωνιστεί στο πρώτο ματς του γ' προκριματικού γύρου του Europa League, αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει στη διάρκεια της εβδομάδας και πριν το φιλικό με την Αλκμάαρ. Διότι αν μείνει εκτός, θα υπάρχουν ελάχιστες μέρες μέχρι τις επίσημες υποχρεώσεις.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έμεινε εκτός από τα ματς με τους Κορτράικ και Γκενσλέρ, ενώ ο Κουτρουμπής μόνο από το δεύτερο. Οι ποδοσφαιριστές ένιωθαν ορισμένες ενοχλήσεις, αλλά δεν έχουν κάτι το ανησυχητικό και θα αρχίσουν προπονήσεις από τη Δευτέρα (17/7).

Τέλος, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Βέμερ στο τελευταίο παιχνίδι, επειδή δέχτηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα, εξετάστηκε και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Ο Αφρικανός θα συμμετέχει στην προπόνηση και είναι ετοιμοπόλεμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στην Αθήνα η αποστολή του Παναθηναϊκού
Ουζουνίδης: "Προέχει η ομάδα, όχι τα ονόματα"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ