ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Κιέβο θέλει δανεικό τον Μπούι

Η Κιέβο θέλει δανεικό τον Μπούι
INTIME SPORTS

Η Κιέβο φέρεται να έχει αρχίσει διαπραγματεύσεις με τη Γιουβέντους, ώστε να εξασφαλίσει το δανεισμό του Ουασίμ Μπούι. Διαβάστε τι ισχύει με την απουσία του Ολλανδού χαφ από τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να μην έχει δικαιώσει τις προσδοκίες, όμως ο Ουασίμ Μπούι διατηρεί καλό όνομα στο ιταλικό ποδόσφαιρο, ανήκοντας στο δυναμικό της Γιουβέντους.

Όπως αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Κιέβο έχει αρχίσει διαπραγματεύσεις για το δανεισμό, διότι θεωρεί ότι ο Ολλανδός χαφ μπορεί να την ενισχύσει στη μεσαία γραμμή.

Ο Ντι Μάρτζιο αναφέρει ότι ο Μπούι έχει καλές πιθανότητες να πάρει μία ευκαιρία στη Serie A, την οποία δεν είχε με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κιέβο μόλις ολοκλήρωσε το δανεισμό του στόπερ Ματιέλε από τη Γιουβέντους, οπότε υπάρχει, ήδη, ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας.

Το δημοσίευμα δεν αναφέρει εάν ο Παναθηναϊκός είναι ενήμερος για τις εξελίξεις, ούτε αν έχει ενημερώσει τη "Βέκια Σινιόρα" ότι θα επιθυμούσε να λύσει το δανεισμό.

Πάντως, η απουσία του Μπούι από τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού αυτή την εβδομάδα φαίνεται να μην έχει σχέση με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος ποδοσφαιριστής έχει ταξιδέψει στην Ολλανδία, προκειμένου να εξεταστεί από ειδικό γιατρό στην κνήμη του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ