ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα έμπνευση Στραματσόνι, χωρίς αμυντικό στον πάγκο

Νέα έμπνευση Στραματσόνι, χωρίς αμυντικό στον πάγκο
Μολέδο Κουτρουμπής Μάνταλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ανακοινώθηκε η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Στον πάγκο ο Λέτο, μέσα ο Μπουμάλ. Δεν υπάρχει αμυντικός για αλλαγή.

Μία μόλις αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι της Λεωφόρου έχει ο Παναθηναϊκός για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Σεμπαστιάν Λέτο βρίσκεται εκτός αρχικού σχήματος και τη θέση του πήρε ο Ολιβιέ Μπουμάλ. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε εκπλήξεις από τον Ιταλό τεχνικό που πάει στα σίγουρα.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Λουλ Στιλ και δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα θα παίξουν οι Μέστο, Ταυλαρίδης, Μολέδο, Νάνο. Ο Κουτρουμπής θα παίξει ως αμυντικός μέσος και δίπλα του λίγο πιο μπροστά θα αγωνιστούν οι Ζέκα, Λουντ.

Η τριάδα μπροστά θα αποτελείται από τους Βιγιαφάνιες, Μπουμάλ και Μάρκους Μπερκ. Αξίζει να σημειώσουμε πως στον πάγκο των πράσινων κάθονται οι: Κοτσόλης. Λέτιο, Αμπέντ, Κλωναρίδης, Πέτριτς, Παναγιώτης Βλαχοδήμος και ο Εβαντζελίστα.

Αυτό που προκύπτει είναι πως δεν υπάρχει κανένας αμυντικός στον πάγκο! Στο προηγούμενο παιχνίδι στην Λεωφόρο, ο Αντρέα Στραματσόνι δεν είχε ούτε έναν μέσο για αλλαγή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ