ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η εξάρα του Παναθηναϊκού στο instagram

Η εξάρα του Παναθηναϊκού στο instagram
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού θέλησαν να μοιραστούν τα συναισθήματα τους για την εξάρα επί του Πανθρακικού με τους "ακόλουθους" τους στο instagram. Δείτε τι έγραψαν οι Μπεργκ, Τελάντερ, Μολέντο, Λουντ, Εβανζελίστα και Νάνο.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Πανθρακικό με 6-1 την Κυριακή αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο ενώ ο Μπέργκ "πετούσε φωτιές" πετυχαίνοντας πέντε γκολ. Μετά το τέλος του αγώνα τόσο ο Σουηδός άσος όσο και οι Τελάντερ, Μολέντο, Λουντ, Εβανζελίστα και Νάνο σχολίασαν τη νίκη της ομάδας τους στους λογαριασμούς τους στο instagram ενώ άπαντες έδωσαν συγχαρητήρια στον Μπεργκ.

Μάλιστα φωτογραφίες χωρίς όμως να γράψουν κάτι χαρακτηριστικό ανέβασαν και οι Νίκος Καλτσάς και Νίκος Γιαννακόπουλος.

Ο Μπεργκ πόσταρε μια φωτογραφία με τον μικρό Γιάννη που του απένειμε το βραβείο του MVP μετά το τέλος του ματς και έγραψε:

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος με τα πέντε γκολ που πέτυχα απόψε... και με τη σπουδαία εμφάνιση της ομάδας. Ήταν φανταστικό που είχαμε τόσα πολλά παιδιά να μας υποστηρίζουν. Αυτός είναι ο Γιάννης που είχε τα γενέθλια του σήμερα, έγινε 5 ετών, και μου έδωσε το βραβείο μετά το παιχνίδι. Σου εύχομαι τα καλύτερα μικρέ μου φίλε"

Από την πλευρά του ο Νάνο που βραβεύτηκε πριν την έναρξη της αναμέτρησης για τη συμπλήρωση 100 αγώνων με την πράσινων φανέλα στάθηκε αρχικά στην βράβευση του:

"Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό για την ξεχωριστή φανέλα για τη συμπλήρωση των 100 αγώνων και συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την φανταστική βραδιά. Τώρα όλοι σκεφτόμαστε τα play off. Καλή εβδομάδα σε όλους".

Ο Ισπανός δεν παρέλειψε να συγχαρεί ξεχωριστά τον Μάρκους Μπεργκ για τα πέντε γκολ που σημείωσε ανεβάζοντας μια φωτογραφία του και γράφοντας: "Συγχαρητήρια για αυτήν την εκπληκτική και ιστορική βραδιά με τα πέντε γκολ που πέτυχες φίλε μου".

Στην ευρεία νίκη των πράσινων και στα πέντε γκολ του Μπεργκ στάθηκαν οι Τελάντερ, Λουντ, Μολέντο και Εβανζελίστα οι οποίοι έγραψαν χαρακτηριστικά:

Τελάντερ:
"Εκπληκτική απόδοση χθες το βράδυ και νίκη 6-1. Πολύ καλή απόδοση. Συγχαρητήρια στον Σουηδό φίλο μου Μάρκους Μπεργκ για τα πέντε γκολ σου. Ανυπομονώ για τα play offs".

Λουντ:
"Σπουδαία νίκη 6-1. Σε ευχαριστώ Μάρκους Μπεργκ με τα 5 γκολ αλλά και την υπόλοιπη ομάδα που κάνατε τα γενέθλια μου ακόμα καλύτερα".

Μολέντο:
"Σπουδαία νίκη για την ομάδα απόψε. Συγχαρητήρια Μάρκους Μπεργκ για τα 5 γκολ".

Εβανζελίστα:
"Ωραία νίκη παιδιά, 6-1. Δόξα τον Θεό".

Congratulation for this amazing and history night with yours 5 goals my friend... @marcusberg.9

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Cayetana (@nano21gonzalez) στις

Great performance last night! 6-1 win - well done boys!! Tillykke til min svenska kompis @marcusberg.9 with your 5 goals! Looking forward to the playoff!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Rasmus Thelander (@thelander25) στις

Great 6-1 victory!Thank you @marcusberg.9 with 5 goals and rest of the team for making my birthday even better!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Robin Lod (@rollilod) στις

Great victory of the team today!Congratulations @marcusberg.9 for 5 goals!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Rodrigo Moledo (@rodrigomoledo13) στις

Nice victory guys... 6x1 Thanks God

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Lucas Evangelista ⚡️ (@lucasevangelista95) στις

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ