ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η διευκρίνιση από τον Ντανιέλ Πράνιτς

Η διευκρίνιση από τον Ντανιέλ Πράνιτς
INTIME SPORTS

Ο Ντανιέλ Πράνιτς επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί μετά το post που έκανε το προηγούμενο Σάββατο (18/4) για τον Φραν Τούντορ και την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό.

Το post στο instagram ου έκανε ο Ντανιέλ Πράνιτς το Σάββατο (18/4) στον Φραν Τούντορ και κυρίως, το περιεχόμενο του, σήκωσε πολλή σκόνη στον Παναθηναϊκό και προκάλεσε τον εκνευρισμό στους υπευθύνους του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Άλλωστε, στα ρεπορτάζ των επόμενων ημερών διέρρευσε η δυσαρέσκεια για τον Κροάτη χαφ, τόσο για τη μέτρια απόδοση του στα παιχνίδια, όσο και την εξωαγωνιστική συμπεριφορά του.

Ο Πράνιτς, ο οποίος είναι πολύπειρος σε ανάλογα ζητήματα, έχει αντιληφθεί ότι το κλίμα έχει βαρύνει επικίνδυνα και επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με μία νέα, διευκρινιστική ανάρτηση.

Παράλληλα, τη συνοδεύει με μία φωτογραφία όπου φορά φόρμες του Παναθηναϊκού, θέλοντας να περάσει στα υποσυνείδητα ότι αποτελεί μέλος της ομάδας και αυτό δεν έχει αλλάξει.

Αναλυτικά η μετάφραση του post του Ντανιέλ Πράνιτς:

"Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι αναφορικά με όσα έγραψαν ορισμένα μέσα ενημέρωσης μετά το πρόσφατο μήνυμά υποστήριξης μου προς τον Φραν Τούντορ.

Το μοναδικό μου κίνητρο και ο στόχος που είχα με το μήνυμα που έγραψα, ήταν να συγχαρώ τον μικρό για το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της Κροατίας με τη φανέλα της Χάιντουκ Σπλιτ. Δεν υπάρχουν ούτε υπόνοιες, ούτε σπόντες, ούτε διάθεση να συζητήσω τι δεν πήγε καλά με τον Φραν και τον Παναθηναϊκό.

Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά και στη ζωή γενικότερα, είναι απολύτως φυσιολογικό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις ανάμεσα σε δύο πλευρές, δίχως να σημαίνει ότι από τις δύο είναι λανθασμένη. Απλά έγινε… Προχωράμε και συνεχίζουμε να παλεύουμε για τους στόχους μας.

Ο τρόπος σκέψης μου ήταν πάντα ο ίδιος. Σκληρή δουλειά, ειλικρινής προσπάθεια για τον εαυτό μου και τους στόχους μου. Είναι κάτι που αναγνώρισα και στον Φραν. Είναι ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Ήθελα να του ανεβάσω το ηθικό και να τον ενθαρρύνω για τη συνέχεια ώστε να δουλέψει ακόμα περισσότερο και να το κάνει κάθε μέρα αυτό. Είμαι σίγουρος ότι θα αποδώσει καρπούς και θα επιστρέψει στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο".

I want to say something about some media statements about my recent public support message to young player Fran...

Posted by Danijel Pranjić on Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ