ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το φιλικό με τη GOES

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΝΤΒΕΡΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΝΤΒΕΡΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή για το σημερινό φιλικό του Παναθηναϊκού με τη GOES. Με τηλεοπτική κάλυψη το σαββατιάτικο ματς με τη Ντεν Χάαγκ.

Χρόνο στα νιάτα θα δώσει ο Γιώργος Δώνης στο σημερινό (20.30 - 25/7) φιλικό του Παναθηναϊκού με τη GOES. O προπονητής του Τριφυλλιού ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία απαρτίζουν οι Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Οικονόμου, Μαυρομάτης, Στάικος, Κάτσε, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Πίσπας, Δημήτρουλας, Θεοχάρης, Αποστολάκης, Σέχου, Οικονομόπουλος, Χαντζάρας, Σιφναίος, Χατζηθεοδωρίδης.

Ο Δώνης απέκλεισε τους Κολοβέτσιο, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Δώνη, Μουνιέ, Ρεγκάκο, Χατζηγιοβάνη, Διούδη, Κότσαρη οι οποίοι έχουν το μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στα δύο πρώτα φιλικά και δεν θα επιβαρυνθούν σήμερα. Βέβαια, και οι έμπειροι στην αποστολή, όπως οι Οικονόμου, Κάτσε και Τζανδάρης, θα παίξουν λίγο. Εκτός είναι επίσης οι τραυματίες Ινσούα, Κουρμπέλη και Άλτμαν.

Ο Μαρκ Σιφναίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και θα κάνει ντεμπούτο στα φιλικά, ενώ χρόνο θα πάρει και ο υπό δοκιμή νεαρός χαφ - εξτρέμ Δημοσθένης Χαντζάρας.

Τέλος, ο ΣΚΑΪ θα μεταδώσει και το σαββατιάτικο φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ντεν Χάαγκ, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ. Πρόκειται για το τέταρτο και τελευταίο ματς του Παναθηναϊκού στο εξωτερικό και θα αρχίσει στις 20:30 ώρα Ελλάδας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ