ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι δύο συναντήσεις Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου

Οι δύο συναντήσεις Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου
EUROKINISSI

Ο Sport24 Radio 103,3 αποκάλυψε τις δυο συναντήσεις που είχαν μέσα στην εβδομάδα οι Γιαννακόπουλος-Αλαφούζος και η καταρχήν συμφωνία των δυο ανδρών που χάλασε την Παρασκευή.

Μια πολύ σημαντική αποκάλυψη έκανε στον αέρα του Sport24 Radio 103,3 ο Κώστας Γκόντζος καθώς έκανε γνωστές τις δυο επαφές που είχαν μέσα στην εβδομάδα οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Γιάννης Αλαφούζος με σκοπό τη μεταβίβαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δυο άνδρες στο ραντεβού που είχαν την Τετάρτη συμφώνησαν ώστε να αναλάβει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ αρχικά το μάνατζμεντ της ομάδας και εν συνεχεία όταν γινόταν πράξη το "Athens Alive" να έπαιρνε τη ΠΑΕ μαζί με τους ισχυρούς συμπαίκτες του.

Ο Αλαφούζος μάλιστα αποδέχτηκε τη πρόταση αυτή την Τετάρτη αλλά την Παρασκευή πήγε ο ίδιος στη "ΒΙΑΝΕΞ" και είπε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο πως δεν θέλει να προχωρήσει με τη συμφωνία και να δει τη περίπτωση του Ταϊλανδού επιχειρηματία. Το ρεπορτάζ του Sport24 Radio 103,3 μάλιστα επιβεβαιώνεται και από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ακούστε όλα όσα είπε ο Κώστας Γκόντζος στον αέρα του Sport24 Radio 103,3:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ