ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ανασταλτική λειτουργία δεν απέδωσε

Η ανασταλτική λειτουργία δεν απέδωσε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι και οι συνεργάτες του συζήτησαν για τα αμυντικά κενά που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στην ήττα από τον Άγιαξ.

Ένα από τα θετικά στατιστικά των έως τώρα παιχνιδιών του Παναθηναϊκού στη σεζόν, ήταν πως είχε δεχθεί μόνο ένα γκολ, στην εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Μπρόντμπι. Κάτι που σήμαινε πως η ανασταλτική λειτουργία είχε βελτιωθεί σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Ωστόσο, εναντίον του Άγιαξ, τον πιο δύσκολο αντίπαλο μέχρι στιγμής, ο Παναθηναϊκός δεν ανταποκρίθηκε εξίσου καλά στον αμυντικό τομέα. Δέχτηκε δύο γκολ, απειλήθηκε σε άλλες περιπτώσεις και οι αμυνόμενοι του άφησαν κενούς χώρους και υπέπεσαν σε λάθη.

Αυτή η αδυναμία αποτέλεσε το αντικείμενο συζήτησης μεταξύ του Αντρέα Στραματσόνι και των συνεργατών του, στη συζήτηση που είχαν την Παρασκευή (16/9) στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Το προπονητικό επιτελείο αναζήτησε τα αίτια των δυσλειτουργιών και πως μπορεί να τις διορθώσει.

Βέβαια, αυτή η συζήτηση θα επαναληφθεί στις επόμενες ημέρες, αφού μεσολαβεί το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την Κυριακή (18/9) στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Στο συγκεκριμένο ματς, ο Στραματσόνι θα επαναφέρει την "ελληνική" τακτική, με πιο επιθετική προσέγγιση.

Ωστόσο, ο Στραματσόνι και οι συνεργάτες του αναγνωρίζουν ότι για να διατηρηθούν οι πιθανότητες πρόκρισης στους "32" του Europa League, πρέπει ο Παναθηναϊκός να παρουσιαστεί πιο συμπαγής και αποτελεσματικός. Διαφορετικά, απέναντι στη Θέλτα και τη Σταντάρ θα έχει προβλήματα.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ