ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γουακάσο: "Η ΑΪΚ ήρθε για την ισοπαλία"

Γουακάσο: "Η ΑΪΚ ήρθε για την ισοπαλία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γουακάσο Μουμπάρακ αναφέρθηκε στην αμυντική τακτική που ακολούθησε η ΑΪΚ Στοκχόλμης και ανέφερε πως δεν μπορεί να παίξει με ανάλογο τρόπο στη Σουηδία.

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να διασπάσει την άμυνα της ΑΪΚ Στοκχόλμης ο Μουμπάρακ Γουακάσο εστίασε στη συντηρητική τακτική της αντιπάλου. Ο Γκανέζος χαφ τόνισε ότι το γκολ είναι σημαντικό εν όψει της ρεβάνς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γουακάσο:

Είναι πάντα δύσκολο να αγωνίζεσαι κόντρα σε τέτοια ομάδα. Είναι καλή ομάδα, αλλά πιστεύω πως ήρθανε για να πάρουνε την ισοπαλία. Παίζανε με δέκα παίκτες πίσω από την μπάλα και αυτό έκανε την δουλειά μας πολύ δύσκολη. Παρ’ όλα αυτά, καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας.

Πέρσι ο Παναθηναϊκός είχε έναν αποκλεισμό που είχε πολύ αρνητικές συνέπειες, αισθανθήκατε κάποιος άγχος;

Πέρσι δεν ήμουν στην ομάδα, ωστόσο ξέρω τι έγινε. Εμείς έχουμε αυτοπεποίθηση και νομίζω ότι αυτό φάνηκε στο παιχνίδι μας. Πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς που θα προκριθούμε γιατί έχουμε καλή ομάδα, καλούς επιθετικούς.

Τι περιμένεις από το δεύτερο παιχνίδι στον τρόπο παιχνιδιού της αντιπάλου σας;

Φυσικά δεν πιστεύω πως θα αγωνιστούνε όπως σήμερα με δέκα παίκτες πίσω από την μπάλα. Νομίζω πως θα βγούνε και εκείνοι μπροστά, και εφ’ όσον το κάνουν θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Σίγουρα, δεν θα είναι εύκολο όμως θα είναι καλό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Πως σου φάνηκε η ατμόσφαιρα στο πρώτο σου επίσημο παιχνίδι στην Λεωφόρο;

Πραγματικά το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ, οι οπαδοί μας ήταν φανταστικοί αφού δεν σταμάτησαν στιγμή να μας στηρίζουν. Πιστεύω πως θα συνεχίσουν έτσι και στα επόμενα παιχνίδια.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ