ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γόντικας: "Υπάρχουν τρεις λύσεις"

Γόντικας: "Υπάρχουν τρεις λύσεις"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Γόντικας βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο το Τριφύλλι. Φωτογράφισε τον Βγενόπουλο, μίλησε για ξένους επενδυτές και μέτοχο "εγγυητή".

Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας βρέθηκε το Σάββατο το βράδυ, κατά την διάρκεια του δείπνου, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γόντικας και μίλησε σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο του Τριφυλλιού για τις διοικητικές εξελίξεις.

Ο πρόεδρος των πράσινων αναφέρθηκε σε τρεις λύσεις που υπάρχουν στον ορίζοντα ώστε να βγει η ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο που αντιμετωπίζει.

Ο Γόντικας αναφέρθηκε σε τρεις λύσεις φωτογραφίζοντας σε μια από αυτές τον Ανδρέα Βγενόπουλο, στην άλλη μίλησε για τους ξένους επενδυτές και στην τρίτη για μέτοχο που θα εγγυηθεί ώστε να πάρει δάνειο ο Παναθηναϊκός

"Είμαι εδώ για να σας μιλήσω για τις διοικητικές εξελίξεις για να ξέρετε που βρισκόμαστε και που πάμε. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο γιατί υπάρχουν κάποια καλά νέα και μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες θα έχουν ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρεις λύσεις" είπε αρχικά και συνέχισε:

"Η πρώτη είναι πως την Τρίτη πάμε σε ένα Δ.Σ. και θα αποφασίσουμε νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στην οποία κάποιος μέτοχος θέλει να πάρει μετοχές αρκεί να είναι χαμηλή η τιμή της μετοχής (φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον Ανδρέα Βγενόπουλο που έχει ζητήσει να πέσει η μετοχή σε 0.33 ευρώ).

Η δεύτερη λύση είναι πως υπάρχει μέτοχος ο οποίος θα εγγυηθεί ώστε να πάρει η ομάδα τραπεζικό δάνειο 15 εκατ. ευρώ.

Και η τρίτη πως υπάρχουν πληροφορίες από την Κυβέρνηση πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τους ξένους επενδυτές και αυτό θα δώσει την ευκαιρία σε όσους έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την ομάδα να κάνουν την κίνηση τους".

Εν συνεχεία εξέφρασε την αισιοδοξία του πως τα πάντα θα έχουν πάρει τον δρόμο τους τις επόμενες 2-3 εβδομάδες λέγοντας:

"Είμαι αισιόδοξος πως μέχρι τα τέλη του μήνα που θα πρέπει να έχουμε παραστεί και στην ΟΥΕΦΑ όλα θα πάνε καλά και θα έχουν βρει τον δρόμο τους".

"Μείνετε συγκεντρωμένοι"

Παράλληλα όμως ο πρόεδρος των πράσινων ζήτησε από τους παίκτες του Παναθηναϊκού να μείνουν συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις:

"Εσείς όμως δεν πρέπει να σκέφτεστε τίποτα από αυτά και να είστε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ξάνθη και πρέπει να το πάρουμε ώστε να συνεχίσουμε ως πρώτοι στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα".

Τετ α τετ με Φερέιρα

Ο Γόντικας μετά το τέλος της ομιλίας του στους πράσινους δεν έφυγε από τη Παιανία αλλά παρέμεινε για τουλάχιστον μια ώρα ακόμη και συνομιλούσε με τον προπονητή του Παναθηναϊκού Ζεσουάλδο Φερέιρα μακριά όμως από όλους τους υπόλοιπους πράσινους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ