ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γόντικας: "Θέλουν και άλλοι να βοηθήσουν"

Γόντικας: "Θέλουν και άλλοι να βοηθήσουν"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Γόντικας στην διάρκεια του Δ.Σ. ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη ότι εκτός των Πολέμη, Βασιλάκη υπάρχουν και άλλοι επιφανείς Παναθηναϊκοί που θέλουν να βοηθήσουν.

Οι Αδαμάντιος Πολέμης και Θοδωρής Βασιλάκης βοήθησαν οικονομικά το Τριφύλλι προσφέροντας 1.250.000 ευρώ με άτοκο δάνειο χωρίς ανταλλάγματα.

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος των πράσινων Δημήτρης Γόντικας στην διάρκεια του Δ.Σ. οι δυο τους όμως δεν είναι οι μόνοι επιφανείς Παναθηναϊκοί που θέλουν να βοηθήσουν τους πράσινους.

Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των πράσινων αφού ενημέρωσε τα μέλη για τα δάνεια των Πολέμη και Βασιλάκη υποστήριξε: "Αυτοί οι δύο δεν είναι οι μόνοι που θέλουν να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό. Μιλάω και με άλλους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να συνδράμουν οικονομικά και πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε καλά νέα. Φαίνεται πάντως πως ξεπερνάμε σίγουρα το πρόβλημα της UEFA".

Εν συνεχεία ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ζήτησε την άδεια από το Δ.Σ. ώστε να διαπραγματευτεί τη σύναψη νέων δανειακών συμφωνιών χωρίς να χρειαστεί νέα προέγκριση, όπως έγινε στη περίπτωση των Πολέμη και Βασιλάκη, και φυσικά την έλαβε.

Πλέον το Δ.Σ. θα συνεδριάσει στο τέλος του μήνα και θα επικυρώσει τις συμβάσεις που θα έρθουν προς συζήτηση, μετά τις κινήσεις που θα κάνει ο Γόντικας. Το ίδιο ισχύει για τα δάνεια Πολέμη και Βασιλάκη, που εγκρίθηκαν αλλά θα επικυρωθούν τυπικά στο επόμενο ΔΣ.

Ο Γόντικας έδωσε λεπτομέρειες για τη συνομιλία που είχε με τους ποδοσφαιριστές στην Παιανία, μετέφερε τις ανησυχίες τους και συμπλήρωσε πως όλοι δέχτηκαν να υπογράψουν τους διακανονισμούς. Ακόμα, υπογράμμισε ότι οι πρώην παίκτες της ομάδας δέχτηκαν τον τρόπο αποπληρωμής που τους προτάθηκε και επομένως η ΠΑΕ θα παρουσιαστεί πανέτοιμη στην UEFA σε αυτό τον τομέα.

Το κλίμα στη συνεδρίαση ήταν εξαιρετικό και επικράτησε ομοψυχία. Ενδεικτικό ήταν πως όταν οι Θανάσης Γιαννακόπουλος και Λουμίδης επιχείρησαν να φέρουν προς συζήτηση την απαίτηση του Ανδρέα Βγενόπουλου να απολυθεί ο οικονομικός διευθυντής, Αλέξανδρος Παπαδοσπυριδάκης, η εκπρόσωπος του "Mr MIG", Μαίρη Λομβάρδου, τόνισε ότι αυτό το θέμα μπορεί να περιμένει: "Η ομάδα παίζει όλη τη χρονιά σε ένα ντέρμπι και αποτελεί χρέος μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Δεν πρέπει το ΔΣ να βγάλει αρνητική εικόνα προς τα έξω" συμφωνήθηκε απ' όλους.

Μεγάλο μέρος της συνεδρίασης αφιερώθηκε στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και στις ενέργειες που έχουν γίνει από την ΠΑΕ για την ομαλή διεξαγωγή του. Ο Δημήτρης Γόντικας ενημέρωσε για τις επαφές που έγιναν με τους αρμόδιους φορείς, καθώς και τους οργανωμένους οπαδούς, αλλά και τα μέτρα που έχουν ληφθεί και θα ισχύσουν στο παιχνίδι, προκειμένου να διασφαλιστεί το ήρεμο κλίμα.

"Η κατάσταση είναι έκρυθμη, αλλά αισιοδοξώ πως όλα θα πάνε καλά" ανέφερε ο πρόεδρος του Τριφυλλιού και πρόσθεσε πως πιστεύει ότι οι θεατές του ντέρμπι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Από την πλευρά τους, τα μέλη του ΔΣ δεσμεύτηκαν ότι θα προσπαθήσουν και αυτά για να βοηθήσουν τις προσπάθειες του Γόντικα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ