ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γόντικας: "Εμείς ντέρμπι και άλλοι φιλικά"

Γόντικας: "Εμείς ντέρμπι και άλλοι φιλικά"
INTIME SPORTS

Οργισμένος από την διαιτησία Σπάθα,την συμπεριφορά της αστυνομίας προς τον κόσμο και υπονοούμενα περί φιλικών με άλλους αντιπάλους από τον Γόντικα.

Για την επιλογή του Σπάθα να κάνει το παιχνίδι παρά τις αντίξοες συνθήκες, την άσχημη συμπεριφορά της αστυνομίας στους οπαδούς του συλλόγου αλλά και την νίκη που διατηρεί σε τροχιά τίτλου το "τριφύλλι" μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας.

Υπονοούμενα και για την εικόνα των αντιπάλων περί φιλικών με άλλες ομάδες και ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γόντικας στην κάμερα της Nova:

Για την διεξαγωγή του ματς: " Ήταν ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι για τους παίκτες και των δύο ομάδων Αυτός ο αγωνιστικός χώρος ήταν εξαιρετικά επικίνδυνος για όσους αγωνίστηκαν. Είναι το τρίτο ματς που έγινε κάτω από τέτοιες συνθήκες φέτος, όπως μαθαίνω. Κάτι θα γίνει, ένας τραυματισμός, ένα χτύπημα. Μπορούμε να το αποφύγουμε πριν συμβεί και πρέπει να το κάνουμε".

Για την σημασία της νίκης: " Σε ότι αφορά το ματς, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές γιατί έπαιξαν με τη θέληση και την καρδιά τους. Ήταν μία εξαιρετικά δύσκολη νίκη που μας κρατά σε τροχιά τίτλου. Φύγαμε νικητές από μία δυνατή έδρα που δεν θα περάσουν όλοι".

Για την διαιτησία του Σπάθα: "Μόνο αν είμαστε χαλυβδωμένοι θα τα καταφέρουμε. Άλλοι παίζουν φιλικά και εμείς παίζουμε ντέρμπι. Θεωρώ κακή τη διαιτησία του Σπάθα. Εκτός από την απόφαση για την έναρξη του αγώνα, συνολικά είχε κακή διαιτησία".

Για τη στάση της Αστυνομίας προς τους οπαδούς: "Δεν είναι δυνατόν η Αστυνομία να τηρεί τέτοια στάση έναντι του κόσμου του Παναθηναϊκού και να τον αφήνει να μπαίνει στο ημίχρονο. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Εμείς πήραμε τηλέφωνα και προσπαθούσαμε να συνεργαστούμε. Δεν έχουμε καμία συνεργασία. Δεν είναι δυνατόν να γίνεται συνέχεια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ