ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γόντικας: "Δυνατοί... και την νέα σεζόν"

Γόντικας: "Δυνατοί... και την νέα σεζόν"
INTIME SPORTS

Την πίεση των οπαδών ένιωσε ο Δημήτρης Γόντικας στην Πάρο για το μέλλον της ομάδας και την παραμονή ή όχι του Σισέ. "Την νέα σεζόν θα παρουσιαστούμε δυνατοί" είπε ο προεδρεύων αντιπρόεδρος εκφράζοντας την αισιοδοξία του.

Ένα Σαββατοκύριακο χαλαρό με την οικογένειά του στην Πάρο προσπάθησε να περάσει ο Δημήτρης Γόντικας αλλά οι φίλοι του Παναθηναϊκού είχαν διαφορετική άποψη.

Όπου γίνονταν αντιληπτός γνώριζε το άγχος και τις συνεχείς ερωτήσεις των φίλων του "τριφυλλιού" για το... αύριο της ομάδας και την παραμονή ή όχι του Τζιμπρίλ Σισέ.

Πολλοί δε ήταν αυτοί που εκτός από την ενίσχυση, τον Γάλλο επιθετικό ρωτούσαν για τα διοικητικά, την απουσία των μετόχων, το θολό τοπίο στην ΕΠΟ και την Σούπερ Λίγκα και άλλα θέματα που αφορούσαν τον σύλλογο.

"Όλα πάνε σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας και είμαι αισιόδοξος ότι τη νέα σεζόν θα παρουσιαστούμε δυνατοί" έλεγε στους περισσότερους ο προεδρεύων αντιπρόεδρος, Δημήτρης Γόντικας δείχνοντας πως είναι αισιόδοξος για το μέλλον.

Εξάλλου, πριν αποχωρήσει ο ίδιος είχε εκ νέου επικοινωνία τόσο με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα όσο και με τον Γιάννη Σαμαρά αφού την εβδομάδα που έρχεται από την Δευτέρα αναμένεται να πέσουν στο τραπέζι πολλά ζητήματα προς επίλυση, με πρώτο και "καυτό" του Τζιμπρίλ Σισέ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ