ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γλυκιά... προπόνηση

Γλυκιά... προπόνηση
INTIME SPORTS

Σε χαλαρούς ρυθμούς με ποδοβόλει και μια... γλυκιά έκπληξη πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση της Τρίτης στην Πολωνία για τον Παναθηναϊκό. Την Τετάρτη το πρώτο φιλικό της σεζόν. (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Mια από τις πιο ευχάριστες προπονήσεις τους πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Κάτι το εντατικό πρόγραμμα των προηγούμενων ημερών, κάτι η αποφόρτιση ενόψει του αυριανού προκαθορισμένου φιλικού με την Άρκα Γκντίνια, άλλαξαν το προπονητικό πρόγραμμα που ήταν χαλαρότερο . Σαφώς και πιο ευχάριστο , αφού οι “πράσινοι” έπαιξαν τουρνουά ποδοβόλεϊ και το χάρηκαν με τη ψυχή τους.

Γλυκιά... προπόνηση
INTIME SPORTS

Αλλαγές στα ωράρια προπόνησης ενόψει φιλικού

Ήδη από το πρωϊ , ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου είχε πάρει μια διπλή απόφαση... Αφενός να μεταφέρει την απογευματινή προπόνηση στις 18:30 αντί για τις 1730, προκειμένου να έχουν μια ώρα ξεκούρασης παραπάνω οι παίκτες του. Και αφετέρου το απογευματινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες ποδοβόλεϊ, αντί για μια προπόνηση που θα επιβάρυνε την ομάδα ενόψει του αυριανού ματς.

Τουρνουά με προπόνηση και γέλιο

Τα δυχτάκια είχαν τοποθετηθεί στο ύψος του στήθους από πολύ νωρίς στο χλοοτάπητα και περίμεναν τις διαγωνιζόμενες ομάδες. Και οι τέσσερις που συμμετείχαν , ήταν αποφασισμένες . Κάθε αγώνας διαρκούσε επί δεκαπέντε λεπτά. Διαιτητές ήταν οι Αναστασίου και Ρούτερ. Οι δύο τους παρά το σχετικό χαβαλέ και το γέλιο των ποδοσφαιριστών, δεν σήκωναν μύγα στο σπαθί τους...

Οι ημιτελικοί και οι τελικοί παρουσίασαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τέσσερις ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την πρωτιά. Το βραβείο που έταξε ο Γιάννης Αναστασίου στο ξεκίνημα παρέμεινε άγνωστο μέχρι να προκύψει ο τελικός νικητής. Την ίδια ώρα οι Μπεργκ και Πέτριτς απόλαυσαν κάποιες στιγμές ξεκούρασης κατόπιν σχετικής άδειας.

Οι αγωνιζόμενοι ανά πεντάδες ήταν οι εξής...

Α γκουπ: Μυρθιανός, Δώνης , Χουχούμης , Ρισβάνης, Τριανταφυλλόπουλος.

Β Γκρουπ: Κουτρουμπής, Κοτσόλης Λαγός, Μέντεζ, Ντίνας.

Γ γκρουπ: Σπυρόπουλος, Νάνο, Ταμπάκης, Ζέκα, Καρέλης

Δ γκρουπ: Μαλντιν Νιούμαν, Κλωναρίδης, Ατζαγκούν, Μπούρμπος

Με συνοπτικές διαδικασίες, πάθος και με άφθονο γέλιο προκρίθηκαν στη διαδικασία των ημιτελικών οι παίκτες των γκρουπ Α και Β εξουδετερώνοντας τους αντιπάλους τους. Στο μεγάλο τελικό έπεσαν κορμιά ... Η ομάδα Β νίκησε στις λεπτομέρειες με 13-12 και κατέκτησαν μέσα σε πανηγυρικό κλίμα την πρωτιά.

Γλυκιά... προπόνηση
INTIME SPORTS

Γλύκα για νικητές και χαμένους κατά την απονομή

Το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού είχε μια εξαιρετική ιδέα προκειμένου να επιβραβεύσει την ομάδα που θα έβγαινε νικήτρια στους αγώνες ποδοβόλεϊ. Έτσι όταν έφτασε η ώρα της δικαίωσης για τους νικητές ο έμπειρος γυμναστής Γιούσεφ Φος μοίρασε σοκολάτες Μίλκα στον Μέντεζ και την παρέα του. Με τον Ολλανδό να το γιορτάζει ιδιαίτερα με έξαλλους πανηγυρισμούς αλλά και βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες με τους συμπαίκτες του.

Το μενού για τους ηττημένους που πάλεψαν, όμως είχαν και τα παραπονάκια τους για τη διαιτησία του Γιάννη Αναστασίου, ήταν γλυφιτζούρια. Το μόνο σίγουρο είναι πως νικητές και ηττημένοι είχαν ένα εξαίρετο για τη ψυχαγωγία τους και τη ψυχολογία τους απόγευμα , το οποίο συνδυάστηκε και με την εκγύμναση τους.

Γλυκιά... προπόνηση
INTIME SPORTS

Ώρα για το πρώτο τεστ

Το τριφύλλι την Τετάρτη θα δώσει το πρώτο φιλικό επί πολωνικού εδάφους με αντίπαλο την ..... Το πρωϊ οι ποδοσφαιριστές θα δώσουν το καθιερωμένο τους ραντεβού στο προπονητικό του Μιστράλ στις 11:00 αντί για τις 1030. Εκεί θα προπονηθούν πάνω στις στημένες φάσεις, για περίπου μισή ώρα. Μετά θα γευματίσουν θα ξεκουραστούν και κατόπιν θα μεταβούν οδικώς στο κοντινό Γκντίνια όπου στις 19:00 θα αντιμετωπίσουν την τοπική Άρκα, ομάδα Β κατηγορίας. Οι πράσινοι θα κληθούν να δώσουν τα διαπιστευτήρια τους μετά από έξι ημέρες μεθοδικών προπονήσεων.

Γλυκιά... προπόνηση
INTIME SPORTS
Γλυκιά... προπόνηση
INTIME SPORTS
Γλυκιά... προπόνηση
INTIME SPORTS
Γλυκιά... προπόνηση
INTIME SPORTS
Γλυκιά... προπόνηση
INTIME SPORTS
Γλυκιά... προπόνηση
INTIME SPORTS
Γλυκιά... προπόνηση
INTIME SPORTS
Γλυκιά... προπόνηση
INTIME SPORTS
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ