ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκολ με έξι πάσες

Γκολ με έξι πάσες
INTIME SPORTS

Το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανθρακικό σημειώθηκε πολύ γρήγορα και με πέντε πράσινους να αλλάζουν έξι συνεχόμενες πάσες χωρίς την παρεμβολή κανενός παίκτης της ομάδας της Κομοτηνής. (VIDEO)

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν πρόλαβαν ούτε καν να ιδρώσουν στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό για να ανοίξουν το σκορ καθώς χρειάστηκαν μόλις 14 δευτερόλεπτα προτού ο Καρέλης με την προβολή στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Το γκολ των πράσινων όμως δεν ήταν απλά γρήγορο αλλά και εντυπωσιακό με την έννοια ότι η μπάλα άλλαξε έξι πάσες πριν φτάσει στον τελικό της αποδέκτη και σκόρερ, δεν σηκώθηκε καθόλου από το έδαφος ενώ χρειάστηκαν πέντε διαφορετικοί πράσινοι ποδοσφαιριστές για να φτάσουμε από την σέντρα στο γκολ.

Συγκεκριμένα οι Μπεργκ και Καρέλης έκαναν την σέντρα στην έναρξη του αγώνα με τον Έλληνα επιθετικό να την πασάρει στον Λαγό αυτός την πήρε έξω από το ημικύκλιο και την έδωσε δεξιά του στον Ζέκα. Ο Πορτογάλος με ένα κοντρόλ έδωσε μπροστά του στον Πέτριτς.

Ο Κροάτης άσος είδε τον Μπεργκ που είχε κάνει κίνηση στα δεξιά και του πέρασε κάθετα την πάσα. Ο Σουηδός χωρίς να βλέπει και από το ύψος της μικρής περιοχής γύρισε παράλληλα την μπάλα για να έρθει ο επερχόμενος Καρέλης και με προβολή να κάνει το 1-0 σε 14 μόλις δευτερόλεπτα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ